cum si ce mancam?

•  
    • 2060 mesaje
    22 Oct 2006, 00:43
    0 0
    fetelor eu am inceput sa fiu obsedata de felul in care mananc (tre' sa ma duc la psiholog )imi cad in mana tot felul de articole legate de hranitul sanatos, nimic nu e sanatos, dar absolut nimic in afara de fructe si leagume, da si alea netratate cu nimic, in aceste conditii ce naiba facem, ca in toate articolele vad scris aia imbolnaveste organul asta ailalata imbolanveste organul astalalt etc si etc, nimic nu e sanatos, alimentele nu trebuie combinate intre ele, carne nu ar trebui sa mancam (nu numai pt santatae (proteinele din carne mai nou produc celule cancerigene sau mai bine zis le activeaza!) dar si spiritual, mananci cadavre caci ucizi!)painea nu e buna, aluaturile nu sunt bune, sarea nu e buna zaharul asisderea, pai atunci ce facem??? o sa ajung ca sa zic ca george prietenul meu ca tre sa murim de ceva !
    pe de alta parte nu pot sa manac numa fructe si leagume ca am incercat si mi se lipeste stomacu de spate, daca stau si ma gandesc bine ca sa mananci cu adevarat sanatos te costa frate bani seriosi sau mi se pare mie????
  •  
    • 448 mesaje
    22 Oct 2006, 20:27
    0 0
    cam asa ceva am patit eu in timpul unei diete monti. imi ia timp dublu sa fac cumparaturi. nu le bag in cos pana nu citesc tot ce contine. ba sa n-aiba zahar, ba nu's ce chimicale....grasimi.. etc.
  •  
    • 2060 mesaje
    22 Oct 2006, 23:07
    0 0
    da teodora eu nu am ajuns chiar asa da acasa cand vin si ma uit la ce am cumparat ma apuca obsesiile ca aia nu e bsanataosa aialalta la fel si tot asa...