curatare inox?
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
3 Iul 2003, 13:520 0dragi evelor, va rog mult sa-mi dati si mie o mana de ajutor. spuneti-mi cu ce as putea sa curat mai bine aragazul si hota de inox? stiti vreun produs special?
-
3 Iul 2003, 14:54draga mea,
exista pe piata un produs, mr musculo, care are si pulverizator...e cam scump, dar face treaba buna...si nu zgirie!
spor la treaba! -
3 Iul 2003, 15:14iti multumesc mult,draga mea. am sa il incerc cu siguranta,ptr ca sunt disperata,am primit cadou de la sotul meu aragazul si hota, nestiind saracul cata munca inseamna curatarea produselor de inox.
-
8 Iul 2003, 09:41Eu am gasit solutia: vasele din inox le curata el!! Asta ca ajutor pentru o bucatareasa excelenta, spune el... Si cel mai bine le curata cu CIF dar necesita multa clatire!
-
8 Iul 2003, 10:34Inoxul se curata bine cu orice detergent de vase, insa necesita o clatire foarte buna si o uscare perfecta (pentru a scapa de petele ramase dupa evaporarea apei). Asa ca dupa spalare trebuie sa stergi cu o laveta de bumbac sau orice alt material absorbant pana nu mai ramane nici o urma de umezeala.
-
8 Iul 2003, 12:18VA MULTUMESC TERE MULT,dragele mele. intre timp am gasit si un produs de curatat ,special ptr inox,l-am incercat deja si este extraordinar. este de la SANOX, exact asa scrie si pe produs,sunt f multumita de el,curata f bine si nu este deloc scump,in jur de 50.000 lei.
Înapoi la: Forum » Gastronomie