Supa de pui!

•  
    • 432 mesaje
    13 Oct 2006, 10:59
    0 0
    Ce puneti in supa de pui ca sa iasa si mai gustoasa?
  •  
    • 392 mesaje
    13 Oct 2006, 11:24
    0 0
    Nu prea sunt adepta condimentelor concentrate, asa ca merg pe varianta clasica: 1 pui, 1 ceapa, 2 morcov1, 1 patrunjel radacina, 1 ardei gras, 1 cartof, sare. Dupa ce fierb impreuna, strecor si pun taietei de casa. La sfarsit adaug patrunjel verde si putin piper.
  •  
    • 1005 mesaje
    13 Oct 2006, 11:34
    0 0
    Titi dar ce pui cumperi ? Mie nu prea imi plac puii de la supermarket , au un gust asa de naspa , o fi de la concentratele pe care le mananca puii ? si au grasimea aia care este si mai oribila
    Ce buna era supa de pui de la bunica cu pui crescut de ea la curte ...Iamy ..din cauza asta eu evit supele de pui , cel mai des fac supa de vita sau rasol
  •  
    • 392 mesaje
    13 Oct 2006, 12:18
    0 0
    Da, draguta, asa este!
    Avand in vedere ca nici eu nu am alta sursa decat supermarketul, ramanem cu amintiri din copilarie si puiul cumparat.
    Eu iau pui grill si ii scot si pielea (nu numai grasimea) ca fii'mea nu mananca si ne-am obisnuit si noi.
    Eu m-am obisnuit sa iau produsele din carne de pasare de la avicola Calarasi.
    Nu stiu daca sunt mai ceva ca altele, dar le gasesc proaspete. Si am evitat intotdeauna Arigola Bacau.
    Iar pentru supa, nu pun foarte multa apa ca sa iasa mai concentrata.
  •  
    • 75 mesaje
    13 Oct 2006, 14:08
    0 0
    am mancat odata o supa de sui buna ..rau!a la grec!Adica cu piept de pui cubulete,morcov ,telina,mai multe legume..dar toate cubulete si era dreasa cu smantana.Dar nu stiu reteta