0,5 L coca cola

•  
    • 432 mesaje
    11 Oct 2006, 14:18
    0 0
    Daca beau 0,5 l cola la 2 zile ma ingras sau imi dauneaza sanatatii?
  •  
    • 392 mesaje
    11 Oct 2006, 14:44
    0 0
    Nu stiu daca te ingrasi, dar stiu sigur ca nu poti slabi daca bei cola.
    Nu stiu daca te imbolnavesti, dar stiu ca aproape pentru orice afectiune medicii interzic consumarea bauturilor racoritoare de tip cola.
    Si mai stiu ca am un nepot dependent de cola. Nu stiu cum a ajuns aici (probabil cosumand din ce in ce mai mult), dar acum consuma 2 l pe zi si face crize daca nu are cel putin 2 l de cola in camara (ratia pentru ziua urmatoare).
  •  
    • 2487 mesaje
    11 Oct 2006, 15:08
    0 0
    Draga mea,sanatoasa nu poti fi de la genul asta de racoritoare,au prea multi prezervativi si bioxid de carbon,de ingrasat nu cred dar depinde si de dieta ta zilnica,am citit despre un studiu realizat in vest despre mincarea tip fast-food , bolile cardiace si obezitatea erau puse pe seama amestecului de grasimi si sucurilor carbogazoase tip coca-cola acolo deja fenomenul este considerat grav caci speranta de viata a copiilor e mai mica decit parinti lor.
  •  
    • 9835 mesaje
    11 Oct 2006, 19:09
    0 0
    titilina, nepotul tau nu poate fi dependent de cola - poate doar de cofeina...

restul, "crizele" adica, sunt mofturi sau rasfaturi, pentru ca de fapt dependenta de cofeina nu este nici pe departe o dependenta care sa dea modificari severe de comportament in caz de abstinenta....