Conopida si morcovi in otet!
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
10 Oct 2006, 20:150 0Vreau sa pun cateva borcane de conopida si morcovi in otet.Ce reteta imi recomandati?Va multumesc!
-
10 Oct 2006, 21:22buna , eu iti recomand sa cumperi si niste gogosari si sa ii umpli cu struguri negri de masa , ai grija sa fie dulci si sa nu aiba coaja tare , broboanele le tai sa ramana codita inauntru si ca , capac pui conopida sau rondele de morcov , in asa fel incat sa nu iasa broboanele din gogosar , deasupra sa pui neaparat hrean iar reteta o faci ceva mai dulce decat la gogosari in otet . .. este delicios gustul dulce acrisor pe care il ia struguri . Daca mai ai intrebari iti raspund cu cea mai multa placere .
-
10 Oct 2006, 21:29Uite cum pun eu conopida :
- in borcan, conopida cu ce vrei tu, dar si putina varza rosie. Apoi lichidul : 2-3 parti apa la 1 parte otet, la 1 litru lichid 25 gr. sare, 10 gr. zahar......foi de dafin, piper negru, boabe de mustar, cimbru, frunze de telina....Se fierb toate 5 min., lasi putin lichidul si il torni in borcan (acolo ai pus si hrean, piper boabe). Daca faci seara, lasi borcanele nelegate pina dim, apoi completezi- daca lichidul scade- cu lichid si legi borcanele.
Sper ca am reusit sa-ti spun! -
10 Oct 2006, 21:43da......gogosari umpluti cu struguri, cu buchetele de conopida......SUPER!
Înapoi la: Forum » Gastronomie