carte de bucate
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
6 Oct 2006, 22:460 0Ma gandesc sa mi cumpar o carte de bucate..voi folositi?daca respect reteta intru totul iese treaba bine?imi puteti recomanda una va rog?va multumesc
-
8 Oct 2006, 22:57www.culinar.ro
www.cartedebucate.3x.ro
cauta cu google si vei gasi o gramada de site-uri
te pup si spor la gatit -
9 Oct 2006, 16:20andreeaX,eu o am pe a SIVIEI JURCOVAN e cam ce vrei tu retete cu explicati,dar nu am mai vazut nici o reeditare pe piata,pacat.O carte buna de bucate are procedeul detailat ,daca cumperi ceva citeste reteta iar daca este scrisa de genul,se ia puiul si se fierbe ,fara a mentiona daca e pus in apa rece sau calda cu sare sau fara, nu merita cumparata . Cu cit mai detaliat cu atit mai bine, atunci cind incepi in ale bucatariei,cauta cu un pic de noroc vei gasi cartea de care ai nevoie.
-
9 Oct 2006, 22:42voi merge sa o caut..ce bine ar fi..merci mult..esti foarte priceputa in ale gastronomiei
-
10 Oct 2006, 18:25cu placere,sper sa gasesti cartea pe care o cauti si sa sti ca eu o mai stresez pe mama si acum cu telefoanele cind nu ma pricep la ceva.Atit cit pot am sa incerc sa ajut,daca sfaturile mele i-ti plac sunt bucuroasa de a fi de folos.
Înapoi la: Forum » Gastronomie