Masina de spalat vase
-
0 0Aveti?De care?Este eficienta?Curata vasele 100%?Ramane vreo urma de grasime etc?
Merci anticipat
-
eu am Neff dar a spalat vase ani buni si acu' nu mai da randament. chiar si in cazul asta sunt multumita ca nu tre' sa stau la spalt vase zilnic.
le spala destul de bine dar raman pete albe pe farfurii si pahare de la pastila detergent pe care trebuie sa le sterg cu prosopul.
cel mai naspa e ca trebuie f bine spalata ca daca raman resturi de mancare in ea miroase urat. -
Haideti sa va zic un secretel: ca sa nu mai ramana urme albe, bagati vasele neclatite in masina. Majoritatea, ca sa fie siguri ca masina va spala tot, clatesc farfuriile inainte, dand jos grosul de resturi. Detergentul nu mai are cu ce sa reactioneze, el trebuind de fapt sa se amestece cu mizeria si sa se clateasca odata cu ea.
Diorkiss, depinde si de masina! Si vezi ca exista mai multi parametri de interes cand iti iei o masina de spalat, cum ar fi silentiozitatea, temperatura maxima de spalare, programul pentru sticla (pahare), compartimentarea etc... -
da asa e. eu le clatesc de fiecare data inainte pt ca resturile de mancare se aduna mereu si miroase urat dupa cateva zile.
folosesc somat 2 in 1.
dar cum am zis mai sus s-a cam rablagit saraca de ceva timp si nu mai incalzeste apa. trebuie sa ii pun eu apa fierbinte in ea. da' vreau sa imi iau una noua. cine stie poate vine Mos Craciun.
-
eu bag orice in masina si ies destul de curate. asta daca nu sunt cazuri grave de arsuri sau altceva.
asta nu inseamna ca nu stiu sa gatesc 
de asta inmoi bine oalele inainte. nici eu nu folosesc prea multe vase pe zi si dea aia dureaza cateva zile pana se umple masina. slava Domnului ca am multe farfurii.
m-am invatat cu ea si nu-mi pot imagina unghile astea fresh lacuite sa dureze mai multe zile fara ea.
-
Beauty,banii nu sunt o problema.
Am nevoie de ceva pentru uz minim-mediu,silentios,capacitate nu foarte mare,dimensiune cat mai redusa,nu am nevoie de cine stie ce programe sofisticate,cristale incrustate,display LCD,what so ever.
Sa fie buna,sa nu se strice dupa 2-3luni de utilizare si sa curete bine.
Merci anticipat!
-
La naiba! Am scris un ditamai mesajul, cu descrierea mai multor marci (Franke, Bosch, Siemens, Whirpoll) si produse si s-a dus naibii!!!
Pe scurt: tinand cont de stilul de viata indicat de tine si de nevoiele "spatiale", ma opresc cu precadere la Ariston LD44 = 450 euro inclusiv TVA, clasa AAA, 45 cm latime, free-standing (ca ma gandesc ca nu vrei incorporabila in mobilier). Sistemul super-silent exista doar pe una de 60 cm latime, LD87(EU). -
Ok,nasica multumesc frumos!Am notat si am sa dau o raita prin magazinele de specialitate sa analizez.
P.S.Mi au trimis astia de la Ariston oferta.Si cand ma uit,,niste preturi mici..
Am ramas foarte surprins.Cea mai scumpa era 899,si super descriere,cu tot felul de chestii,super silent etc.Eu credeam ca pretruile sunt in RON.Acum mi am dat seama ca sunt in euro.
De asta am ramas eu surprins cand mi ai zis de cea de 1800euro.
Merci inca odata pentru informatii.