ciulama

•  
    • 200 mesaje
    4 Oct 2006, 14:49
    0 0
    aveti idee cum se face?
  •  
    • 2487 mesaje
    4 Oct 2006, 16:43
    0 0
    join, nu am mai facut de mult,dar reteta e cam asa: se prajeste faina in ulei pina ce capata o culoare aurie,se stige cu un pahar de vin alb si unul de supa de pui, se mesteca pina ce se dezleaga toate cocoloasele,se pun ciupercile fierte si carnita fiarta, se asezoneaza cu sare si piper se lasa sa scada pina se ingroasa. Eu pun la masa si o lingura de smintina pt un gust mai fin.
  •  
    • 2487 mesaje
    4 Oct 2006, 17:11
    0 0
    buna, am uitat sa te intreb, ai facut salamul de bisciuti?
  •  
    • 200 mesaje
    4 Oct 2006, 18:11
    0 0
    nu inca.vreau sa fac mai intai un tort si dupa aia incerc.iti recomand un site,dc nu stiai de el,gustos.ro
  •  
    • 463 mesaje
    4 Oct 2006, 21:50
    0 0
    Pot sa va mai dau si eu o sugestie?
    De fapt reteta e italiana si se numeste "scalopini" . Eu am mancat la un restaurant la noi in Cta si de atunci fac si eu. Nu stiu foarte sigur daca reteta traditionala e intocmai cum o gatesc eu...Nu mi-a dat-o nimeni, am facut-o dupa capul meu dupa ce am mancat la restaurant.
    Deci...ciulamaua obisnuita doar ca la sfarsit, inainte sa iau focul fac un amestec din: smantana, maioneza, branza topita. Le omogenizez si le adaug in cratita dupa care mai las doar un pic sa dea in fiert. Iese DELICIOASA! Noi mancam cu cartofi prajiti si castraveti acri. Nici sa nu va ganditi la colesterol! Cine are probleme mai bine sa nu manance! Noi faceam cam la doua saptamai dar...bineinteles ca inainte sa aflam de problema cu colesterolul...Incercati si sa-mi spuneti cum vi se pare!