Restaurante favorite

•  
    • 17 mesaje
    10 Ian 2002, 19:52
    0 0
    Care sunt? Abia astept sa imi spuneti. Din Bucuresti, dar nu numai.
  •  
    • 159 mesaje
    11 Ian 2002, 11:37
    0 0
    te intereseaza pentru ceva anume? sa fie bun adica: super elegant si cu
    preturi pe masura sau atmosfera primitoare si preturi accesibile?
    nu am fost in multe restaurante dar daca vrei sa mananci bine, repede si
    relativ ieftin, incearca la restaurantele "ZET".
    Mi-a mai placut foarte mult si atmosfera si mancarea (preturile sunt cat de
    cat acceptabile) la Club Dracula!
    In Moeciu, la restaurantul Fam. Garbacea, mananci de mori si alta nu!
  •  
    • 70 mesaje
    17 Ian 2002, 17:18
    0 0
    1. Trattoria Il Calcio (piata romana) mancare italieneasca delicioasa, preturi accesibile, atmosfera foarte placuta
    2. La Mama mancare multa, buna, si accesibila, plus un decor relaxant
    3. Burebista mancare romaneasca foarte buna, si preturi OK
    Iar la munte: exceptionalul Vanatorul din Predeal, care este cu totul remarcabil; Taverna Sarbului din Sinaia, cam scump, dar deosebit; si Dracul Danes,din Sighisoara, confortabil, gustos si oameni foarte primitori.
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    18 Ian 2002, 01:08
    0 0
    Recomand pentru cei fara prea mari pretentii, dar care vor sa se simta bine si serviti prompt, cu preturi bune si preparate de casa, restaurantul de langa mine, "Romanasul". Este pe strada Icoanei. Atmosfera este intima si de "casa". Ca idee, un enorm snitel cat o farfurioaie costa 60.000.lei. O ciorbita buna si multa, de nu-ti mai trebuie nimic altceva este 25.000. Restaurantul nu este mare si tot ce fac este proaspat...Desert, nu au prea multe in meniu, dar niste clatite super sau papanasi , ii gasesti oricand. Si daca ai chef de ceva special, sau ramai in pana de tigari, baietii iti aduc orice doresti...Si muzica este veche, mai de inima albastra, au si niste lautari de stil vechi care vin cam de doua ori pe saptamana...Asta pentru cine are chef de o mamaliguta si sarmalute, cu aere de ani trecuti...
  •  
    • 451 mesaje
    18 Ian 2002, 07:17
    0 0
    jad:
    Sa-ti traiasca "romanasul"sarmale ai spus ca are dar sunt facute-n oala de lut la cuptor si-n foi de vita cu-n ciolan afumat in mijlocul oalei?Are si smintinuta dulce-acrisoara sa arunci pe deasupra sarmalutelor?Mamaliguta este din faina grisata?
    Ciorbita-i de vacuta?
    Clatitele-s Flambate?
    Are Grasa de Cotnar din 68?
    Stiu tiganii sa cinte d'ale lui Gica Petrescu?
    Daca are toate astea nu se poate sa nu-i fac o vizita,dar asa mai pe cind dau ciresi-n floare.
  •  
    • 13 mesaje
    25 Nov 2002, 19:08
    0 0
    RESTAURANTUL "SCOICA" DIN CONSTANTA, 1 PIZZA DELICIOASA DIAMETRUL 50 CM = 190 000 LEI. POFTA BUNA