De unde cumparati carne de vitel buna?
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
28 Sep 2006, 20:420 0Buna
Eu am incercat sa evit carnea de porc, dar pana acum nu am gasit carne de vitel buna de gratar.
Voi de unde cumparati?
Cum o fragediziti?
Va multumesc -
29 Sep 2006, 08:53Cat am stat in Bucuresti , carne de vita proaspata si ff buna , cumparam in general de la macelariile arabesti si in special de la una de pe Calea Mosilor ,aproape de Obor ,pe langa o Agentie de tursim si un Magazin de haine barbatesti ,pe dreapta cum vii spre Obor .
Snitele sau carnea de gratar le pregateau deja acolo ,le fragezeau ,condimentau . -
30 Sep 2006, 00:25e f buna ideea alys..eu stau prin apropiere insa nu am intrat niciodata..merci
eu mai cumpar carne de vitel ff buna de la carrefour..au si de vitel de lapte si e f frageda.pun putin unt in tigaie si atat..iese super buna..o condimentezi tu ce ce vrei. -
30 Sep 2006, 20:09intr-adevar, arabii vand o carnita de vitel cum nu se poate gasi in magazinele noastre. mai demult, aveam o macelarie arabeasca foarte aproape de casa. cumparam de acolo vitel fraged-fraged - gatit, avea aproape consistenta ficateilor de pasare.
nu stiu daca toti arabii fac la fel, dar astia, dupa ce alegeam bucata de carne din vitrina, o curatau toate pielitele si zgarciurile inainte de a o pune pe cantar, asa incat ceea ce cumparam in final era numai carne curata, macra.
Înapoi la: Forum » Gastronomie