cum fac fasole batuta?

•  
    • 381 mesaje
    22 Sep 2006, 11:24
    0 0
    fetelor, iar apelez la ajutorul vostru.... stie cineva o reteta de fasole batta, de post? dar sa fie buna-buna....
    multumesc anticipat, va pup!
  •  
    • 4487 mesaje
    22 Sep 2006, 12:53
    0 0
    da. fierbi foarte bine fasolea boabe, apoi o dai pe masina de tocat. separat calesti niste ceapa, o pui pe deasupra si...gata. pofta buna.
  •  
    • 2487 mesaje
    22 Sep 2006, 13:21
    0 0
    micola, eu am 3 feluri de fasolica deci: se fierbe fasolica si se face pasta, la care punem , mujdei de usturoi(usturoi pisat) din una doua capatini cit de iute place la tine si se freaca cu ulei, pina ce capata un aspect de crema ,se gusta de sare si se potriveste, deasupra se pune un sos din ceapa prajita cubulete cu uleiul in care s-a prajit.a doua , se face fasolica pasta ca si prima doar ca la sosul de deasupra se pune si suc de rosii se scade si se toarna deasupra, iar trei la pasta de fasolica se adauga o ceapa taiata cuburi mici si zeama de lamie ,sare si ulei ,se amesteca si se da la frigider.
  •  
    • 381 mesaje
    22 Sep 2006, 15:21
    0 0
    bim, multam mult! am facut-o pe2, dar, am pus, cam muult usturoi...dar ne place.........
    mai ales k sotu' e innebunit dupa usturoi.si am facut si o salata orientala......yammy...
    mai stiti ceva retete de post usoare, rapide si bune?
    sunt just married si vreau sa-l conving k si mancarea de post e fff buna.... Nu neaparat de post, cat fara carne....mananca prea multa carne....
  •  
    • 2487 mesaje
    22 Sep 2006, 16:40
    0 0
    felicitari,ma bucur ca-ti a placut incearca si pe a treia are un gust total diferit de fasolea clasica, nu sunt cu posturile dar poti face mincare clasica de fasole,salata de vinete, salata orientala, ghiveci de legume, mincarica de cartofi cu salata de castraveti sau altfel de acritura, supa crema de cartofi cu crutoane, supica de rosii, ciorbita de dovlecei,salata de fasole verde cu usturoi, e destul sau mai vrei.Daca vrei sa faci o zi fara carne poti sa scrii intr-un caiet mai multe retete si sa le rotesti smecheria e sa nu ai doua feluri la fel la rind decit la cerere.Dulciuri;salate de fructe, fursecuri cu gem, gogosi din aluat de pine, cam atit imi vine in minte acum, mai intra pe ce mai gatiti azi s-ar putea sa masi gasesti si alte ideei.
  •  
    • 381 mesaje
    22 Sep 2006, 18:20
    0 0
    valeu......cand le fac pe toate? multumesc mult,mult, de tot, bim, kiar mi-ai dat niste idei...super
    te pup
  •  
    • 4411 mesaje
    25 Sep 2006, 00:10
    0 0
    mi ai facut si mie pofta..n am mai mancat de mult o fasole batuta..daca nu am masina de tocat cum pot sa o fac?merci
  •  
    • 381 mesaje
    25 Sep 2006, 10:07
    0 0
    pai eu amn fiert fasolea bine, apoi am amestecat-o cu mixerul , punand ulei + usturoi , pana a devenit cremoasa....
    suuuuuuuuuper buna
  •  
    • 4411 mesaje
    25 Sep 2006, 17:23
    0 0
    mmm..acum o pun la firet vad eu mai incolo cum o"bat" merci