SOSURI PENTRU SALATE
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
11 Iun 2003, 15:340 0deoarece a venit vara si vrem sa slabim sau sa ne pastram silueta stim toate ca este bine sa consumam cat mai multe salate.
dar ca sa nu ne plictisim de un singur fel de salata ar fi bine sa scriem niste retete de sosuri - pentru diversitate.
de exemplu: sosuri de iaurt, sosuri cu mustar, sosuri de rosii.... -
25 Iun 2003, 15:49cel mai delicios sos facut de mine (sunt un inceput de gospodina, dar ma stradui) a fost sosul de smantana cu usturoi:
- se piseaza usturoiul bine, bine, se amesteca cu sare si iar se piseaza
- apoi se amesteca cu putin ulei
- se amesteca cu smantana si putina apa sa nu fie prea gros, dar sa curga din cana (eu in cana de lut il fac)
Turnat peste cartofi (orice leguma)fierti in apa cu sare, e o minunatie. Am mai incercat cu fasole verde, dovlecei prajiti si conopida. Mmmmm... Bine ar fi sa avem la noi niste ciunga, nu de alta dar stim toate cum miroase usturoiul.
Eu mananc doar seara, cand stiu ca nu mai ies din casa. Iar barbatului ii dau macar sa guste, asa ca sa mirosim amandoi; pofta buna -
30 Iun 2003, 14:55Incerc sa-ti satisfac dorintele. Retetele de salate pentru vara ( preparatele ) sunt o adevarata oaza de sanatate. Sunt nou inscris si inca nu ma prea stiu pe "aici". Omul cat traieste invata. Laur.
Înapoi la: Forum » Gastronomie