rotisor-urgent
-
0 0cine imi da o reteta de pui la rotisor.e urgent!multumesc
-
condimentele clasice pentru pui sunt: piper, boia, cimbru, usturoi (proaspat sau uscat)
si, bineinteles, orice alte condimente iti plac la carnea de pui.
speli puiul, il scurgi, il freci cu condimente si sare atat pe interior cat si pe exterior, il stropesti cu ulei, apoi il pui la rotisor, mai intai la temperatura mare (se inchid porii rapid, iar carnea ramane frageda), apoi la temperatura potrivita.
singura grija care iti mai ramane este sa nu lasi puiul sa se usuce prea tare. -
daca ai euforia tv. vezi ca e un tip acolo care face tot felul de retete cu marinarea carnii,ultima la pui la marinat in cafea, zahar brun si scortisoara, arata carnea aceea la gratar inebunitor si cu o crusta de-ti ploua in gura deci ia notite caci nu e emisiune in care sa nu faca o minunatie, iar la fripturica asta a facut salata de ananas, banana, capsuni cu iaurt de vanilie deci combinatii pe care nu le-am mai vazut pe la noi.
-
Cris-pisoi, ironia mea nu a fost gratuita. Tu ai cerut o "RETETA" pt pui la rotisor. Scuze, dar a presara un pic de condimente din plic pe un pui grill nu se cheama ca folosesti vreo reteta... Nu ai vazut niciodata pana acum condimente la plic??????? Se gasesc la magazine: locurile acelea unde dai bani unei tanti la casa, actiunea aceasta numindu-se "plata" si reprezentand c/v produselor pe care le cumperi...
Desi am fost ironic si acum, m-as bucura sa nu te superi..