rotisor-urgent

•  
    • 510 mesaje
    16 Sep 2006, 19:43
    0 0
    cine imi da o reteta de pui la rotisor.e urgent!multumesc
  •  
    • 1039 mesaje
    16 Sep 2006, 21:01
    0 1
    Se cumpara un pui grill si se baga la rotisor!
    Vrei sa stii si cum se baga in priza stecherul de la rotisor????
  •  
    • 510 mesaje
    17 Sep 2006, 14:17
    0 0
    as fi vrut sa stiu ceva codimente pe care le le folositi...ceva anume care sa-l faca mai delicios...oricum,multumesc pentru ironie...
  •  
    • 3198 mesaje
    17 Sep 2006, 14:27
    0 0
    Exista pliculete cu condimente gata asortate pt carnea de pui.
    Ideal ar fi sa tii puiul in prealabil, macar 12 ore, in zeama de lamaie sau - si mai bine - portocala si condimente, sare, usturoi pisat. Din marinata asta poti sa faci ulterior un sos scazut numai bune de adaugat peste pui.
  •  
    • 9835 mesaje
    17 Sep 2006, 18:47
    0 0
    condimentele clasice pentru pui sunt: piper, boia, cimbru, usturoi (proaspat sau uscat)

si, bineinteles, orice alte condimente iti plac la carnea de pui.

speli puiul, il scurgi, il freci cu condimente si sare atat pe interior cat si pe exterior, il stropesti cu ulei, apoi il pui la rotisor, mai intai la temperatura mare (se inchid porii rapid, iar carnea ramane frageda), apoi la temperatura potrivita.

singura grija care iti mai ramane este sa nu lasi puiul sa se usuce prea tare.
  •  
    • 2487 mesaje
    18 Sep 2006, 14:04
    0 0
    daca ai euforia tv. vezi ca e un tip acolo care face tot felul de retete cu marinarea carnii,ultima la pui la marinat in cafea, zahar brun si scortisoara, arata carnea aceea la gratar inebunitor si cu o crusta de-ti ploua in gura deci ia notite caci nu e emisiune in care sa nu faca o minunatie, iar la fripturica asta a facut salata de ananas, banana, capsuni cu iaurt de vanilie deci combinatii pe care nu le-am mai vazut pe la noi.
  •  
    • 510 mesaje
    18 Sep 2006, 22:36
    0 0
    multumesc tuturor...intradevar a iesit super...
  •  
    • 1039 mesaje
    21 Sep 2006, 20:01
    0 1
    Cris-pisoi, ironia mea nu a fost gratuita. Tu ai cerut o "RETETA" pt pui la rotisor. Scuze, dar a presara un pic de condimente din plic pe un pui grill nu se cheama ca folosesti vreo reteta... Nu ai vazut niciodata pana acum condimente la plic??????? Se gasesc la magazine: locurile acelea unde dai bani unei tanti la casa, actiunea aceasta numindu-se "plata" si reprezentand c/v produselor pe care le cumperi...

Desi am fost ironic si acum, m-as bucura sa nu te superi..