tocanita de cartofi

•  
    • 200 mesaje
    10 Sep 2006, 21:31
    0 0
    cum se face?
  •  
    • 169 mesaje
    10 Sep 2006, 22:02
    0 0
    iit spun cum eu o fac
    calesc doua cepe in ulei ,un ardei rosu, pun cartofi taiati cubulete ,o lingurita boia si adaug apa cat sa acopere cartofii ,apoi potrivesc de sare ,un pic vegeta ,piper frunze de patrunjel...sau pun mai multa apa decit sa ii acopere cu o cana mai mult si dupa ce cartofii au fiert pun faina intr-o farfurie si cam 2 oua un pic sare
    nu pun apa deloc si mestec compozitia sa se omogenize si fac galusti mici care le pun inauntru sau le poti fierbe separat vreo 10 min cu apa si un pic sare...asa fac si cu carne de orice fel
    ...deci merge si fara si cu carne ,daca iti place poti pune si doi catei usturoi
    sper ca ti-am fost de folos
    e buna cu muraturi ,salate de care ai si iit place .
  •  
    • 13910 mesaje
    10 Sep 2006, 23:44
    0 0
    si eu vreau sa fac miine -comanda de la al meu baiat- iti zic miine....acum tocmai a inceput "Roma"

Daca o fac cu carne, prajesc la inceput carnea, apoi o fierb (apa+bulion), apoi cartofii, ceva ierburi aromate, foi de dafin, delicat, cind e aproape gata putin usturoi. la sf. patrunjel verde. (eu pun mai mult bulion decit apa)

Daca o fac cu cirnati, pe astia ii prajesc separat si ii pun peste cartofi aproape la sf.