Ratza!!!

•  
    • 8901 mesaje
    10 Sep 2006, 08:28
    0 0
    Am primit o ratza grasa si nu stiu cum sa o gatesc.Ce iese mai gustos din ea???
    Am lasat-o in frigider mai multe ore cu multe condimente si vin, insa la pranz trebuie sa o gatesc, asa ca va raman datoare daca imi dati o idee gustoasa!Pup!
  •  
    • 385 mesaje
    10 Sep 2006, 10:52
    0 0
    Fa varza calita si frige varza, de preferat la cuptor, asta ar fi o papa traditionala, rata pe varza, dar eu mai fac rata la cuptor si pilaf de orez ca rata fiind grasa merge mai bine cu o garnitura slabuta, racoroasa, iar merge bine cu pireu si sos de portocale este folosit in lume langa rata sau sos de mere. sosuri cu pireu invioreaza si iti cade bine rata, pe care e indicat sa o frigi in cuptor, caci am inteles de la un bucatar tare bun, un maestru ca la rata nu se folosesc legume nici proaspete si nici murate, atunci sigur trebuie un sos din legume dar e preferat din fructe. Te sarut, sper ca am putut sa te ajut cu ceva util tie.
  •  
    • 8901 mesaje
    10 Sep 2006, 10:55
    0 0
    Merci! Buna ideea cu orezul, insa am gasit o retzeta care necesita ginger si nu stiu de unde sa-l procur.
  •  
    • 13910 mesaje
    10 Sep 2006, 13:35
    0 0
    carrefour, la fourmie......cam tardiv raspunsul....dar..........
  •  
    • 619 mesaje
    10 Sep 2006, 18:23
    0 0
    Fiindca ai deschis subiectul...stie cineva cum se gateste rata cu portocale? Poate pin' la revelion aflu si eu! Multumesc!
  •  
    • 38 mesaje
    12 Sep 2006, 11:16
    0 0
    Mama gatea "mancare rece" de rata cu masline. Pe site-urile culinare am gasit astfel de reteta insa cu iepure.