Cum pot curata cartofii noi?!
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
26 Mai 2003, 15:390 2Va rog sa imi scuzati nepriceperea...dar nu stiu cum pot curata mai usor cartofii noi.Mie imi plac cei mici, cam greu de curatat dar foarte buni daca sunt fierti si serviti cu diverse sosuri.
-
27 Mai 2003, 10:34Moni, din cate stiu eu, se pun in apa si apoi se freaca cu sare grunjoasa, sau se razuie ( ca pe morcovi ) cu cutitul. Nu are rost sa-i decojesti normal decat daca sunt mai vechi. Mai multe nici eu nu stiu, sper ca ti-am fost de folos.
-
27 Mai 2003, 13:20Multumesc Pufyca! auzisem ceva despre sare dar nu stiam ca trebuiesc frecati. Eu i-am lasat in apa cu sare si mare lucru nu s-a intamlpat. Poate ca vei rade de mine dar, eu nu sunt gospodina...nu ma atrage!
-
27 Mai 2003, 14:52Atunci vin' la fete aici ca-ti spunem noi dupa cate ne pricepem , tot ce nu stii. Eu mi-s tinerica dar mi-a placut bucataria de mica , ba chiar am si mici inventii...
pupici! -
3 Iun 2003, 22:52Monica, am citit chiar azi intr-o revista, sa punem cartofi noi intr-un propopel cu sare mare si sa ii freci asa. Mi se pare ca ar merge. Daca incerci, sa ne scrii cum e...
-
13 Sep 2003, 12:10Incearca cu un burete de sarma (inox), ca ala cu care freci cratitile, pe care sa-l tii numai pentru asa ceva.
Am vazut chestia asta la cineva care curata si morcovi, telina in felul asta.
Înapoi la: Forum » Gastronomie