reteta de ingrasare

•  
    • 636 mesaje
    31 Aug 2006, 18:24
    0 0
    eu sunt culmea: cand eram grasa, vream retete de slabire. iar acum, cand am slabit, vreau sa ma ingras. stie cineva vreo reteta?
    pt ca nu am tinut nici o cura, dar am dat jos mai mult decat trebuia
    thanks. pup u
  •  
    • 9835 mesaje
    31 Aug 2006, 18:32
    0 0
    in acest caz, ar fi mai buna o RETETA de la medic - parerea mea...
  •  
    • 636 mesaje
    31 Aug 2006, 18:51
    0 0
  •  
    • 1039 mesaje
    31 Aug 2006, 19:14
    0 0
    Soro... te dor maselele :O?? cum sa vrei sa te ingrasi? In loc sa te duci la biserica sa dai acatiste k esti slabutza, ne enervezi pe toti cu cereri din astea????
    Vorba evei de mai sus: iti trebuie o reteta de la doctor!

Daca totusi vrei si vrei, iti spun eu cunm sa te ingrasi: manaca zilnic cate 4 Big Burgers
    + portii mari de cartofi prajiti cu maioneza din belsug, mananca cate doua Mars + doua Snickers in vreme ce stai tolanita la TV si Coca Cola la greu...

Ei dracie...
  •  
    • 2778 mesaje
    31 Aug 2006, 21:14
    0 0
    Marinarule...nu e "vorba evei de mai sus".E vorba donnei....The Donna
  •  
    • 1039 mesaje
    31 Aug 2006, 21:21
    0 0
    Whatt??? Sau, cum a spus ciobanul daco-get cand veneau romanii: "... si Cezar asta... cine-i Cezar???"

scuze... nu exista un astfel de citat... l-am facut acum (creatie proprie, din putzul gandirii) ca sa arat ca nu toata lumea ii stie pe cei mai importanti oameni ai lumii...

Alice? Who the fuck is Alice???
  •  
    • 412 mesaje
    1 Sep 2006, 16:15
    0 0
    ce tare a fost)))))) ma faceti sa rad bai fratilor
  •  
    • 9835 mesaje
    1 Sep 2006, 16:29
    0 0
  •  
    • 2778 mesaje
    1 Sep 2006, 17:43
    0 0
    Marinarule..tu de cand pe meleagurile noastre?Cum???Nu stii cine e Donna?ntz ntz ntz...rusinica.
    Donna este o eva foarte draga mie si cred ca sunt in asentimentul multor eve .Sfaturile ei m-au ajutat foarte mult de multe ori(si de la sanatate si de la frumusete,dragoste,gastronomie).I-am dat sfaturi si mamei mele din cele postate de Donna si de cate ori trec pe acasa mama ma intreaba :"Ia mai zi ce mai spune Donna?Ce mai gateste?"

So....este The Donna
  •  
    • 1555 mesaje
    1 Sep 2006, 19:28
    0 0
    si in asentimenul meu
    Trecand la subiect, nu stiu ce inseamna sa vrei sa te ingrasi, iti spun cum ma ingras prosteste eu cine prelungite la tv, cu cartofi prajiti,pui prajit + crusta crocanta, alune si struguri, frumos, in miez de noapte. Daca mai pui si un snickers (the big one, nu orice ) ... Deci, nu ai cum sa nu te ingrasi! Sfatul meu este sa ramai slabuta, dupa cum am citit, stii ce inseamna sa vrei sa slabesti !
  •  
    • 2778 mesaje
    1 Sep 2006, 20:05
    0 0
    Acum depinde cum vrei sa te ingrasi.Daca vrei slaninuta si celulita pe tine sau daca vrei fibra.
    Mie nu imi plac bratele mele ca sunt cam subtirele.Am de gand sa ma duc la sala sa imi aleg un antrenor care sa imi dea sfaturi atat despre exercitiile care trebuie sa le fac cat si despre ce ar trebui sa mananc si ce suplimente sa iau.

Asa ca sport sport sport!
  •  
    • 1039 mesaje
    1 Sep 2006, 21:56
    0 0
    Excelent, Rebelles! Sport sport sport!
    Daca lumea ar intelege ca sportul este cea mai buna "reteta" de a fi in forma...

Esti gras? Sportul te slabeste si te invigoreaza!
    Esti slab? Te fortifica si te aduce in forma!
    Uitati naibii de retete "magice" publicate in reviste de doi bani! In fond, ce doriti? Sa va amagiti citind comod in pat retete aberante cu "o saptamana numai varza" sau mai stiu eu ce, sau sa obtineti rezultate REALE, mergand REGULAT la sala???

P.S. ehhhh, uite ca mi-a scapat "cine" e Donna. Ave Cezar!
  •  
    • 2778 mesaje
    2 Sep 2006, 11:57
    0 0
    Mi se pare la fel de inestetica o persoana grasa si una slaba si flescaita.Prin retete de astea de slabit nu o sa ajungi niciodata la corpul care ti-l doresti.
    Cel mai important mi se pare sa te auto-educi sa mananci doar mancare sanatoasa(fara prea mult prajit,dulciuri si tot ce stim noi ca nu e bine) si sa iti faci program pentru exercitii fizice.Daca nu ai timp de sala mi se par foarte bune dvd-urile cu exercitii sau o ora de alergat in parc dimineata(care sincer mi se pare echivalent cu cafeaua de dimineata )

Si daca te inveti asa nu o sa mai suferi pentru o ciocolata mancata in plus sau o saptamana numai cu ciorba de varza cum zicea Marinaru