CE MANCATI LA SERVICIU?

•  
    • 220 mesaje
    30 Aug 2006, 10:14
    0 0
    fetelor, voi ce va luati ca pachetel?
    m-am saturat de biscuiti, fornetti, sandwich,iaurt, etc.
  •  
    • 4487 mesaje
    30 Aug 2006, 10:47
    0 0
    eu nu mananc decat fructe. de care or fii, dar fructe sa fie.
  •  
    • 220 mesaje
    30 Aug 2006, 11:05
    0 0
    si eu as vrea numai frute dar nu ma tin satula cate 10 ore
  •  
    • 4487 mesaje
    30 Aug 2006, 11:26
    0 0
    depinde. eu ma satur foarte repede din doua nectarine, dar sunt cam cat marul de mari. sau struguri, iar tin bine de foame. si nu trebuie sa-i mananci pe toti deodata, treptat. nectarine, cam doua la 3-4 ore. tin de foame. asta cam ce am luat eu si da rezultate. altceva...mere. si alea sunt bune. dar de la prea multe mere incep sa te doara dintii. cel putin la mine asa se intampla.
  •  
    • 469 mesaje
    30 Aug 2006, 12:08
    0 0
    eu imi fac salate. toata vara am papat salata:
    ton
    rosii
    aredei gras
    porumb
    branzica

si fructe..
  •  
    • 3198 mesaje
    30 Aug 2006, 12:16
    0 0
    E un market langa birou. Preferate: zacusca, taitei picanti, supici in care tai cubulete de mezel, maie si pateul de ficat, kaizer, branzica topita.
  •  
    • 4487 mesaje
    30 Aug 2006, 12:18
    0 0
    beauty o sa ma omori intr-o zi. cu mancarica ta. ai niste pofte...de-mi vine sa ma las de dieta.
  •  
    • 1005 mesaje
    30 Aug 2006, 12:33
    0 0
    Eu mananc fulgi de cereale cu iaurt sunt f satioase , sandvich facut acasa cu branzica si separat imi iau o rosie , un castravete pe care mi le tai feliute si le mananc cu sandvich-ul , un mar , o banana , ceai de plante cu miere si cred ca sunt suficiente ... Din cand in cand mai dau comanda de cate o pizza
  •  
    • 3198 mesaje
    30 Aug 2006, 12:42
    0 0
    Eu mai fac de acasa omlete cu diverse (sunculita, ardei gras, felii de rosie) si le intind intre 2 feloare de paine... Cecs, nu da!
  •  
    • 415 mesaje
    30 Aug 2006, 13:10
    0 0
    Branza dulce,almette,clatite,placinta cu branza dulce sau cu mere facuta in casa,banane,mere,cateodata mezeluri neafumate gen muschi azuga sau sinaia,
    tofu,piure de legume,compot de caise,cirese,mere,pere.
  •  
    • 4487 mesaje
    30 Aug 2006, 13:34
    0 0
    Fetelor eu ies de aici, ca deja salivez...si eu tin cura de slabire. pupicei si....beauty, nu dau
  •  
    • 63 mesaje
    30 Aug 2006, 18:31
    0 0
    Pe vremea cand lucram(acum sunt in concediu medical prenatal),aveam noroc cu un restaurant chiar in incinta serviciului(la aeroport)...Erau in fiecare zi cam aceleasi feluri de mancare,dar stiai ca in 12 ore de lucru aveai si ceva cald la indemana(o ciorba,un sos),lasand la o parte si faptul ca ma mai inspiram si in ceea ce priveste mancarea ce urma s-o fac acasa(fara pene de inspiratie ca acuma)...Acuma,raman la ideea ca un sendvisi pregatit de acasa cu branza si rosii(cat mai sunt rosii pe piata)merita mult mai mult decat prostiile alea chimicale de le gasesti prin fast-food sau mai stiu eu unde.Si fructe,cat mai multe fructe si lactate.
  •  
    • 267 mesaje
    31 Aug 2006, 13:56
    0 0
    offfff mai fetelor ce foame mi-ati facut.acum as manca de toate ce sa mai vorbesc.eu azi am avut la mine covrigi si o banana mareeeeeee.pupici.
  •  
    • 1077 mesaje
    31 Aug 2006, 14:01
    0 0
    Fructe si produse lactate, de regula. Foarte rar, cand am vreo pofta crunta, pizza sau inghetata.
  •  
    • 1555 mesaje
    31 Aug 2006, 15:57
    0 0
    eu am mancat un sandwich a la tip top si o banana of, ce m'am saturat, ash manca o supica
  •  
    • 82 mesaje
    24 Feb 2007, 21:28
    0 0
    sa nu va suparati dar sunt in dilema maarrrrrrrreeeeeeeee.
    lucrez mai nou de la 8 la 20 si sincer nu mai pot sandvisuri si fructe.nu avem firma de catering.pana la 4 mananc pe fuga,dar dupa aceea e ok.inainte sa plec dimineata mananc bine-englezesc.
    voi ce mancati?pliz ca poimaine iar e luni si simt deja ca ma ustura stomacul.pup la voi.
  •  
    • 533 mesaje
    25 Feb 2007, 13:10
    0 0
    Incearca ceva salate pe baza de paste, cartof sau orez cu maioneza/smintina/iaurt cum iti place, astea ca sa fie ceva mai consistent.Alta alternativa sa-ti gatesti mancaruri care nu necesita incalzire si pui mincarea in ceva caserola mata....colorata...
    Cei drept ca nu merge sa maninci intr-una uscaturi si nici nu-i sanatos.Iar in loc de fructe proaspete daca te-ai plictisit si de ele, poti inlocui cu compot de fructe,in drum cumperi cite un borcan.....
    Astea mi-au venit ca si idei acum!
  •  
    • 627 mesaje
    26 Feb 2007, 11:10
    0 0
    Acum mananc la cantina zilnic ,mancare proaspata ,gatita si sanatoasa .
    Inainte imi faceam acasa salate pentru vreo 2-3 zile ...diverse ( boeuf ,berlineza ,de paste ,de ton ,de vinete ,de legume ,etc) si imi luam la serviciu ,alaturi de fructe si iaurt , sau chiar gratare .
    De obicei faceam gratare de piept de pui sau vita ,mai multe sa imi ajunga tot 2-3 zile ,le tineam in frigider si imi luam mereu gratar( incalzit la microunde) cu o salata de rosii/varza alba .
  •  
    • 36 mesaje
    26 Feb 2007, 11:46
    0 0
    Au aparut niste pizzulici dreptunghiulare la Fornetti care imi plac foarte mult si niste portofele cu ficatei!
    Daca nu, iau Almette, conserva de ton, icre, supa instant, crenvursti (bagati la microunde, daca aveti).
  •  
    • 1005 mesaje
    12 Apr 2007, 13:37
    0 0
    Ati mai descoperit si alte mancaruri pt serviciu ?