salau

•  
    • 575 mesaje
    28 Aug 2006, 14:00
    0 0
    Fetelor, am niste salau.. congelat.. Imi dati ceva idei, cum sa-l gatesc? Mersi!
  •  
    • 392 mesaje
    28 Aug 2006, 15:05
    0 0
    Alor mei le place ciorba, pane sau prajit.
  •  
    • 627 mesaje
    28 Aug 2006, 15:47
    0 0
    Il descongelezi , il tai bucati cat palma de mari .
    Pui la fiert apa cu morcovi(intreg) ,ceapa (intreaga) , cartofi si pastarnac , si spre sfarsit pestele .
    Nu il lasi sa se fiarba mult , sa nu sfarame.
    Se serveste cu maioneza ,lamaie si legumele fierte (morcovul , cartoful si pastarnacul) .
  •  
    • 575 mesaje
    28 Aug 2006, 16:33
    0 0
    Hmm, ciorba nu ma pun sa fac ca nu stiu si nici nu cred ca-mi place. Mai degraba pane sau la cuptor cumva. Sau prajit simplu? Totusi salaul e un peste bun si l-as face mai deosebit. Salata suna interesant, dar n-am mai mancat asa ceva si nu vreau sa fac incercari de data asta. Si cu ce merge? Cu orez?
  •  
    • 277 mesaje
    29 Aug 2006, 15:21
    0 0
    Sau poti sa-l prepari cu sos meuniere :

Sosu menuiere este format din capere - 50g, unt - 100g, suc lamie - 150g, verdeata (patrunjel) - una legatura, sare, piper dupa gust.
    Se topeste untul, apoi se pune caperele, sarea, piperul, verdeata, sucul de lamie si se dau in clocot. Apoi se raceste si se va pune peste pestele in prealabil prajit.

Pestele mie imi place prajit pane iar ca garnitura cartofi natur(cubulete fierti+unt si verdeata)...sau taiati rondele semifierti si apoi trasi la tigaie cu ceapa taiata fideluta,verdeata,sare,piper.