mancaruri cu specific marin

•  
    • 599 mesaje
    24 Aug 2006, 12:57
    0 0
    eu nu am fost pana acum la un restaurant unde se mananca fructe de mare si diferite mancaruri cu creveti si etc. astazi merg cu iubitul meu si as vrea sa va intreb pe voi cam ce este cel mai gustos, in afara de midii si stridii pt ca alea chiar nu imi plac.
  •  
    • 635 mesaje
    24 Aug 2006, 16:21
    0 0
    creveti, zic eu.
    sau si mai bine, homar, dar depinde cum e preparat.
  •  
    • 2794 mesaje
    24 Aug 2006, 16:55
    0 0
    Eu cred ca cel mai probabil ti-ar placea calamar pane (cere si mujdei, merge perfect cu calamarul), daca au asa ceva. Sau paste cu fructe de mare. Caracatita mi se pare ca seamana la gust un pic cu carnea de oaie. Crevetii sint ok, dar parca nu au un gust anume. Altceva nu imi mai vine in minte....
  •  
    • 17 mesaje
    24 Aug 2006, 18:07
    0 0
    i-ti place numai pestele?sau si alt fel de mancare?.Daca i-ti place numai pestele,atunci comanda cuburi de somon cu lamaie sau somon cu legume si mango sunt foarte delicioase
  •  
    • 1039 mesaje
    24 Aug 2006, 21:58
    0 0
    Lolita, te rog mult, nu te supara pe mine, dar NU MAI SPUNE NICIODATA... CALAMAR!!!! In toate dictionarele vei gasi, asa cum eu stiu de cand aveam 6 ani, pronuntia si ortografia corecta: CALMAR!!!!
    Daca niste inculti de bucatari sau de prezentatori de stiri de la PROTV pronunta calamar, e rusinea lor.
    Deci, inca odata: CALMAR, nu calamar....
  •  
    • 1039 mesaje
    24 Aug 2006, 22:05
    0 0
    Extravaganzza, sea food este deosebit de gustoasa daca este preparata corect, dar este si sanatoasa.
    Midiile si stridiile sunt o delicatesa. Daca nu le vei privi de la inceput cu ochi rai, poti sa incerci. Crevetii, mai ales genul Tiger (sunt cei mai mari, traiesc in Marea Chinei de Sud si pe langa coastele Vietnamului) sunt iarasi o nebunie.
    Dar regele neincoronat al sea-food ramane homarul. Daca prietenul tau isi permite (este scump! pe bune!!) atunci merita sa incerci. Sincer, am mancat o singura data, si nu in restaurant, ci prins de un localnic si facut la jar, dupa ce in prealabil... am impresia ca l-a fiert, dar nu stiu sigur. Insa a fost o nebunie!
    Am inteles ca la restaurant il prepara altfel si cica este si o tehnica anume de a manca Homar (lobster) insa nu te pot ajuta, ca nu stiu.
    Pofta mare si... nota de plata suportabila. Si spune-ne si noua cum a fost!
  •  
    • 5148 mesaje
    25 Aug 2006, 10:01
    0 0
    si langusta este foarte gustoasa.