meniu pt. cununie

•  
    • 909 mesaje
    10 Aug 2006, 10:38
    0 0
    Buna fetele, va pup pe toate , si va rog sa ma mai ajutati o data cum ati mai facut-o si pana acum : luna viitoare, ne-am hotarat sa facem cununia civila.
    Pentru a nu mai face balamuc in casa cu invitati, masa, etc., ne-am gandit ca dupa ce terminam la primarie, sa plecam direct la restaurant. Problema e ca nu ne putem hotara ce meniu sa alegem.
    Tinand cont ca nu avem multi invitati ( in jur de 15 persoane), sotul meu vrea ceva simplu : o ciorbita, friptura de porc sau piept de pui, cu cartofi si salata, si binenteles bautura si ceva dulce.
    Totusi, parca mi se pare cam putin si ma tem sa nu fie o masa saraca.
    Ce parere aveti ?
  •  
    • 3198 mesaje
    10 Aug 2006, 10:46
    0 0
    Cu ciorbita nu sunt de acord. As schimba-o cu un aperitiv frumos aranjat si cu chestii mai deosebite. E totusi o zi speciala, nu un pranz la munca campului.

Tu esti acea Marriana care cred eu?
  •  
    • 4487 mesaje
    10 Aug 2006, 10:51
    0 0
    ciorbita cu siguranta, nu.
  •  
    • 909 mesaje
    10 Aug 2006, 10:53
    0 0
    beauty -lover : da, eu sunt. mii de scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata, am vrut sa-ti mai trimit un email pt. sotul tau, dar, am fost atat de agitata, incat te rog sa ma crezi ca am uitat.
    trebuie sa discut cu viitorul meu sot f. serios de acel subiect.
    oricum, cred ca vom apela la sotul tau pt. a ne rezolva cu acele documente. . (binenteles, daca ii face placere sa ne ajute). pretul spus mi s-a parut acceptabil pt. buzunarul nostru.
    merci mult, o zi buna.
  •  
    • 3198 mesaje
    10 Aug 2006, 10:56
    0 0
    Pai atunci, ce sa zic: multe felicitari si casa de piatra! Ia uite, domnule, ce intorsatura frumoasa de lucruri in viata voastra! Bravo!
    Acum voi concentrati-va pe pregatiri si de restul mai vorbim!
    Daca o sa ai nevoie de ajutor cu dichisitul tau pt marele eveniment, aici sunt!
  •  
    • 909 mesaje
    10 Aug 2006, 11:02
    0 0
    saru 'mana. iti sunt datoare pana la Dumnezeu ! asa mult m-ati ajutat, si tu, si sotul tau ! sunteti niste dulci amanadoi !
    daca va pot ajuta cu ceva, te rog din suflet sa nu eziti nici o clipa sa apelezi la mine, va ajut cu cea mai mare placere
  •  
    • 3198 mesaje
    10 Aug 2006, 11:06
    0 0
    Multumesc ca spui asta, dar chiar nu esti datoare cu nimic. Daca putem ajuta... cu drag o facem si nu ne gandim sa asteptam ceva in schimb.
  •  
    • 909 mesaje
    10 Aug 2006, 11:18
    0 0
    pupici