Mi-e foame!

•  
    • 3198 mesaje
    8 Aug 2006, 18:05
    0 0
    Dati-mi si mie o sugestie de ce anume as putea sa ma duc sa cumpar pt masa de seara, dar sa nu aiba nevoie de praparare sau sa semene a mic-dejun (mezeluri)!
  •  
    • 10816 mesaje
    8 Aug 2006, 19:04
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 2009 mesaje
    8 Aug 2006, 19:42
    0 0
    Varianta ce-a mai simpla, nu necesita efort, si mananci pe saturate : du-te in vizita la un prieten/prietena tocmai cand pune masa. Ospitalitatea romaneasca il va obliga sa te opreasca la masa!
    Pofta buna!
  •  
    • 9835 mesaje
    8 Aug 2006, 20:02
    0 0
    "- Alooo, Maricica?
    - Da.
    - Sunt eu, Beauty...
    - Buna, iubitaaa!
    - Te-am sunat sa te intreb la ce ora pui masa in seara asta, ca mi-e foame. Si vezi, ai grija sa gatesti cate o portie in plus pentru fiecare fel, daaaa?"

COOOL...
  •  
    • 3198 mesaje
    8 Aug 2006, 20:10
    0 0
    Oho, char sa stii ca exista lume care s-ar conforma cu placere, doar-doar sa ma duc in vizita... De ex. matusi-mea face niste fripturi la cuptor, niste sarmale uscate si rumenite, niste piureuri si niste muraturi, de nu-ti mai vine sa pleci acasa!
    Dar eu asta-seara am abordat niste crochete de peste cu mujdei si mamaligutza. Astept sa-mi vina consortul sa le inghit, ca va vad triplu.
  •  
    • 2009 mesaje
    8 Aug 2006, 20:22
    0 0
    hai la mine, ca acum pun masa!
    nu suna, intra direct ca la tine acasa!
  •  
    • 3198 mesaje
    8 Aug 2006, 23:02
    0 0
    Ca la mine acasa?!
  •  
    • 9835 mesaje
    9 Aug 2006, 10:14
    0 0
    beauty, darling, mie bunica-mea mi-a zis asa: "nu sta sa rabzi de foame pana vine barbatul sa-i pui masa. pune mana si mananca ceva, ai grija de tine - pentru ca barbatii iubesc mai mult femeia sanatoasa decat femeia bolnava."

n-am luat in seama sfatul ei pana cand mi-am dat seama ca uneori sotul meu vine acasa cam satul si deci amana cina pana la ore tarzii... dar pana mi-a venit mie minte la cap era deja prea tarziu, aveam deja probleme digestive (cu care ma lupt din rasputeri si acum)

deci: nu mai rabda de foame! mananca ceva usor atunci cand ajungi acasa, iar cand vine sotul tau, mai tarziu, mai mananci o data, dar mai putin - este muuult mai sanatos asa.
  •  
    • 3198 mesaje
    9 Aug 2006, 10:18
    0 0
    A, stiu asta, dar nu-mi iese intotdeauna... De fapt, marea problema e ca eu nu traiesc atat cu mancare, cat cu "prostii"... Acasa, la munca, la cea mai mare cautare sunt cerealele, snacksurile et comp.
  •  
    • 58 mesaje
    9 Aug 2006, 14:17
    0 0
    Beauty_lover si eu faceam la fel ca nu aveam timp cica. Si m-am ales cu multe kg in plus (de o parte am scapat mai am cateva ramase), o sanatate precara, stare constanta de oboseala. Cel mai rau a fost ca mi-am distrus ficatul si mi-a luat 1 an si jumatate sa imi revin. Mi-a fost foarte greu. De 5 luni am renuntat cu desavarsire la cartofi (gatiti in orice fel), bauturi racoritoare carbogazoase (am ramas cu apa plata), zahar si paine. La inceput mi-a fost greu, dar acum sunt mult mai sanatoasa si plina de energie.
  •  
    • 4487 mesaje
    9 Aug 2006, 17:28
    0 0
    beauty, tocmai am terminat supita mea de rosii. cand vii pe la mine??? sau nu-ti place supita de rosii??? pup.
  •  
    • 3198 mesaje
    9 Aug 2006, 17:58
    0 0
    Eeeeeee, daca e de la tine, o sa ma prefac ca-mi place!
  •  
    • 4487 mesaje
    9 Aug 2006, 18:07
    0 0
    nu stiam ca nu-ti place.
    nu-i nimic. ce-ti place??? ca data viitoare sa fac ce-ti place tie. ce zici???
  •  
    • 3198 mesaje
    9 Aug 2006, 18:16
    0 0
    hmmmm... pai... salata de vinete! Sau... snitzel de pui! Sau... zacusca picanta! Ce zici?
  •  
    • 4487 mesaje
    9 Aug 2006, 18:26
    0 0
    salata de vinete ok, cu maioneza???
    snitele din piept de pui, iar ok.
    dar zacusca nu stiu sa fac. pot sa imprumut de la o prietena de-a mea, care face o zacusca de te lingi pe deste', un borcan? si-ti dau tie. este ok?
  •  
    • 3198 mesaje
    9 Aug 2006, 18:35
    0 0
    Ok, sau cumparam de la alimentara, sa vezi ce buna e! Mai ales cu kaizer, cum mancam noi la munca.
  •  
    • 4487 mesaje
    9 Aug 2006, 18:37
    0 0
    te cred ca este buna, dar eu tin cura de slabire si nu pot manca. damn!!!!

off topic. ies si ne vedem, auzim maine la cafeluta. pup.
  •  
    • 3198 mesaje
    9 Aug 2006, 18:40
    0 0
    Pa-pa! O seara placuta!
  •  
    • 878 mesaje
    10 Aug 2006, 12:52
    0 0
    beauty uite ce fac eu cand n-am chef sa gatesc sau sa stau prea mult in bucatarie. iau niste pulpe de pui, le condimentez bine si le dau la cuptor. fac un mujdei din cativa catei de usturoi cu un pic de ulei si smantana,pun niste paine in prajitor si gata papa. cat se fac pulpele ca cuptor am timp sa lenevesc sau sa fac altceva
  •  
    • 3198 mesaje
    10 Aug 2006, 13:08
    0 0
    Draga mea, multumesc de sugestie, dar tu nu stii... niste lucruri... Pai ce idee ca sa nu stau mult in bucatarie?! Eu cand pregatesc PUI, pana nu pigulesc fiecare fulgisor si fiecare firisor de par din pielea aia, pana nu-l parlesc si apoi il iau iar la pigulit... nu exista sa-l pun in tava! Asa ca juma' de ora stau concentrata numai pe chestia asta...