Prima cofetarie italiana din Bucuresti!!
-
0 1S-a deschis prima cofetarie italiana 100 % din Bucuresti!!
PASTICCERIA GIUSEPPINA
Produsele sint realizate de maestri cofetari italieni.
Exclusivitate pentru Romania: TORT CU FOLIE DE AUR 18 K!!!
Certificare internationala de calitate ISO 9002
Stefan cel Mare 33(intre Lizeanu si Bucur Obor)
tel:2113230/0722631079 -
ati fost la mall vitan? ati vazut cofetaria chiar de la intrare??? chilu' de bomboane este de 450.000. au innebunit??? sunt din aur bomboanele alea???? trebuie sa fii nebun sa dai atatia bani pe...cate bomboane.? cred ca vreo 3-4 bomboane, ca sunt destul de marisoare. deci???? tort cu foita de aur. ok. cine-l mananca?? plus, ca se pare ca nu ai voie sa mananci acea foita de aur, ca face rau la stomac. deci....cine mananca asa ceva??? o prajitura normala, sau un tort normal nu pot manca??? imi sta in gat??? nu cred.
-
pai e clar, tortul cu foitza de aur e SPECIAL PT ROMANIA
hehe, e ca si cum o firma care produce materiale pt acoperisuri face oferta speciala pentru Romanica, cu acoperisuri cu turnulete si pagode din tabla de-aia galvanizata, sclipicioase, stiti voi, cum le place tiganilor sa-si faca
oamenii au sondat piatza, probabil, si-au vazut ca tiganii sunt un segment important
cecs, pai o cofetarie la mall... iti dai seama... unde se duc fitzosii sa se etaleze... MUSAI sa fie totul scump, ca daca ar fi ieftin n-ar mai fi loc de fitze
sper sa apucam vremurile cand mallurile de la noi o sa fie considerate ca atare: niste magazine universale si atata tot. -
donna_imobile, camd ma duc la mall, sa inchiriez un DVD,de la diverta, doamne!!! nu-mi vine sa cred. mai, se imbraca fetele alea, de zici ca fac parada modei, plus ca au niste fitze in ele, de nu le ajungi cu prajina la nas. sotu' imi spune de fiecare data, cand mergem la mall, pt. DVD, ca iar si-a uitat toalele pentru mall
. noi mergem in maieu si pantaloni scurti, fii-mea la fel, iar ceilalti....wow. merg fetele la agatat, ca altfel nu inteleg. iar mall este un magazin obisnuit, nu ceva extraordinar. dar, ma rog. altii il considera paradisu', oare, al fericirii????