gordon bleu
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
7 Aug 2006, 14:240 0fetelor, puteti sa imi dat vreuna fin voi o reteta detaliata despre pregatirea gordonului?
-
7 Aug 2006, 14:39Te duci la magazinul de la colt, il cumperi inghetat, apoi doar trebuie sa il pui la tigaie

SImplu, practic, si destul de ieftin ! -
7 Aug 2006, 15:00te las pe tine sa il cumperi. sotului meu ii place mancarea gatita de mine, nu semniPreparata! DECI AS APRECIA RETETA ...
-
7 Aug 2006, 17:53da' reteta de CORDON BLEU nu vrei?
-google si gasesti multe, dar ala de care ti-a zis varrain este super bun, ii mai pui cartofi prajiti si o salata si gata! -am fost nitel rea, stiu- -
7 Aug 2006, 18:23Piept de pui sau carne de porc, sunca de praga, cascaval, ou, faina, pesmet, sare, piper, mirodenii.
Se bate carnea, se sareaza, pipereaza, etc., se acopera cu o felie de sunca si una de cascaval, se ruleaza, se prinde cu scobitori sa nu se desfaca, se da prin faina, apoi prin ou batut si pesmet si se prajeste in ulei.
Pofta buna! -
7 Aug 2006, 18:53nu inteleg faima acestui cordon bleu.
e doar o rulada de carne, cu o umplutura total lipsita de savoare si imaginatie, data prin pesmet fleosc pleosc, prajita in ulei mult... aragazul murdar, bucataria imputita de miros, hainele si parul la fel...
nu merita efortul catusi de putin.
mult mai buna mi se pare o rulada cinstita de piept de pasare, umpluta cu spanac (amestecat cu mirodenii si oleaca de cascaval ras), legata cu sforicica si rumenita la cuptor.
mai simplu, mai sanatos si MUULT mai gustos.
Înapoi la: Forum » Gastronomie