pentru eugeniebeatrix si vickisor
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
22 Iul 2006, 17:040 0Va salut pe toate Evele care sunteti pe baricadele forumului, acum , in plin sezon de concedii! Cineva aprecia sistemele MLM ca fiind cea de a opta minune a lumii , eu as zice ca aparitia acestor forumuri ar merita mai degraba aceasta denumire , voi ce parere aveti?
-Eugeniebeatrix, vreau sa-ti multumesc acum pentru ca prin mai-iunie , la cererea mea catre voi toate , mi-ai dat o idee de reteta de crema de tort
iar eu am tacut malc .Nu vreau sa crezi ca am trecut cu indiferenta peste raspunsul tau dar incepand chiar cu acea perioada eu am fost intr-un proces de mutare dintr-un oras in altul si aici unde sunt acum nu am avut net pana acum cateva zile cand l-am si descoperit . Mi-ar place sa ne mai impartasesti din experienta sotului tau care spuneai ca e cofetar. Sper ca mai vizitezi forumul astfel incat sa primesti mesajul meu
-Vickisor , tot in perioada in care eu nu am avut acces la net , tu propuneai pe un topic care din pacate a murit, un schimb de retete de conserve care pe mine m-ar interesa , daca mai ai si tu disponibilitatea . Si ne mai imbiai cu un suc de rosii deosebit. Mai esti pe-aproape , mai e valabil? Multumesc!
Înapoi la: Forum » Gastronomie