Cea mai grozava pizza
-
0 0Nu ma refer la cea facuta in casa...
Care este pizzeria la care mancati cea mai buna pizza? Specificati si orasul... -
Jerry's e cah rau! Adica asa mi se pare mie. Cea mai misto pizza dupa mine o au la Pizza Hut, iar daca vrei sa comanzi comanda de la Cuptoru cu Lemne.....singura pizza comandata acasa care a fost chiar buna! Restul....niste bucati de blat insipid, ca 3 feliute de salam si 2 rondele de masline pe ele....Dar la Cuptoru ce Lemne e de-a dreptul bestiala! Pofta buna, Beauty, daca inca iti mai e!
-
De comandat comand de la Tip-Top, ca e relativ aproape si acceptabila. Cea mai grozava pt acasa e insa cea de super-marketurile Primavara.
Am mancat o pizza bestiala in Tulcea in 1990. Vedeti, nu o uit. Era o pizzerie mica, dar am uitat locatia. Mi-a ramas ani de zile amintirea gustului de la sos. Mult dupa aceea am inteles ca era facut din tomate crude, verzi. Nu stiu cum se face. Voi?
Si in Mangalia am gustat o pizza de mare angajament, la un fel de chiosc pe marginea soselei spre Vama, daca am retinut corect; era totodata si cofetarie si gelaterie. O mai fi acolo? -
Cecs, vad ca te-am inconjurat!
Mie-mi place pizza de la Cuptorul cu Lemne, dar nu-mi place localul, e inghesuit, aerul conditionat nu face fata, servirea e ca vai de lume... Mi se pare penibil sa trebuiasca sa-ti faci rezervare pentru asa hal de restaurant. N-au si ei bani sa schimbe ceva?
De fapt n-am mai fost de mult, tot asa e? -
Eu n-am fost niciodata la Cuptorul cu lemne (la restaurant), am comandat mereu acasa.
Iar Pizza Hut nu mi se pare ca s-ar fi stricat...au cel mai gustos blat de pizza (il ador pe cel pufos), topping-urile sint super ok....brinza aia care se intinde si se intinde.....mama, ce pofta mi s-a facut si mie! Preferata mea e cea taraneasca. Mai mor si dupa pastele lor.....ce sa mai, mi se pare cel mai misto local din cite am incercat! Chiar daca bate mai mult spre fast-food, dar mincarea e super. -
Votez si eu cu Cuptorul cu lemne. Intotdeauna am comandat acasa, deci nu stiu cum este localul. Tot de acolo, ca desert am comandat deseori tiramisu - il fac foarte bun, usor si proaspat intotdeauna.
De asemenea, pizeria Il Forno de pe Bd. Dacia, unde se fac si paste foarte bune. Localul e dragut. Am auzit ca in ultima vreme s-au cam marit preturile, dar... poate e doar un zvon.