feluri de mancare pt.slabit

•  
    • 309 mesaje
    16 Iul 2006, 16:22
    0 0
    Fetelor,eu sunt intr-un mare impas:toata lumea vorbeste in curele de slabit de pui fiert,pui la gratar si salate.Bine,bine dar ce te faci cand ai un sot care isi ia pachet la serviciu si un copil, de unde atatia bani,ca doar nu mananc numai eu gratare,nu?Eu am fost invatata sa "gatesc romaneste" si salatele stiu ca se mananca,cu branza,cu friptura,cu tocanita dar nu ca un inlocuitor la o masa.De aceea va rog cele care stiti ceva retete de mancare gatita dar cu calorii mai putine sa ne spuneti si noua celor mai putin stiutoare,poate impuscam doi iepuri,avem oalele pline si mai slabim putin.
  •  
    • 349 mesaje
    16 Iul 2006, 21:00
    0 0
    Cauta la gastronomie la topicul despre Montignac: Ce gatim azi -Montiganc si vei gasi retete delicioase care mai si slabesc!
  •  
    • 2794 mesaje
    16 Iul 2006, 22:57
    0 0
    Telina stiu ca are calorii negative, adica un om consuma mai multe calorii pt a o digera decit contine ea. Deci o mincarica de telina cred ca ar fi f ok, mai ales daca folosesti ulei de masline.
  •  
    • 309 mesaje
    17 Iul 2006, 15:32
    0 0
    ciqui_aroma stii cate pagini sunt la gasronomie?! Daca mi-ai spune si pag.pe care mi-ai recomandat-o ti-as ramane vesnic indatorata.Oricum mersi frumos
  •  
    • 131 mesaje
    17 Iul 2006, 16:06
    0 0
    Loli, pui, nu exista "calorii negative"!Doar CALORII, telia scoate apa si-atat
  •  
    • 349 mesaje
    17 Iul 2006, 17:10
    0 0
    pag. 4. Pana acum vreo 3 luni era mereu pe prima pagina.
  •  
    • 587 mesaje
    17 Iul 2006, 22:07
    0 0
    Uite Lenti o reteta dietetica de salata de fructe care este si gustoasa:
    Ingrediente:
    1 mar, fara centru si taiat cubulete
    1 portocala, fara coaja si taiata cubulete
    1/2 cana de boabe de struguri
    1 cana de fructe la alegere, piersici, caise, ananas, fructul pasiunii etc.
    1/4 cana de suc proaspat de portocala sau grapefruit
    1 cana de frisca dietetica

Preparare:
    Intr-un vas adanc, amesteca marul, portocala si boabele de struguri. Toarna deasupra sucul, pentru a evita oxidarea marului. Amesteca si pune la frigider. Salata se serveste ornata cu 1-2 lingurite de frisca.
    Sper sa-ti placa!
  •  
    • 2794 mesaje
    17 Iul 2006, 22:11
    0 0
    Bzzz, chestia cu "calorii negative" am auzit-o in repetate rinduri la tv si am citit despre ea si in reviste. Eu n-am cum sa verific si sa zic ca da, e adevarat, sau nu, e fals...am repetat si eu ce am auzit nu o data. In plus, nu se spunea ca e diuretica, deci nu cred sa "scoata apa". Acum poate ai si tu alte surse de informare care spun altceva...nu stiu cum o fi.
  •  
    • 533 mesaje
    18 Iul 2006, 08:49
    0 0
    http://www.fitlifeclub.vcc.ro/slabire.htm
    http://www.slabire-sanatate.ro/articole/alimente_antigrasime.php
    http://www.sanatateata.com/diete-cure/dieta-cu-calorii-negative.htm
    http://gastronomie.ele.ro/Dieta_cu_calorii_negative_--a38.html
  •  
    • 533 mesaje
    18 Iul 2006, 08:50
    0 0
    Sterge spatiile aparute ca sa poti accesa
  •  
    • 309 mesaje
    18 Iul 2006, 20:44
    0 0
    Mersi frumos,fetelor!O sa ma documentez!
  •  
    • 864 mesaje
    20 Iul 2006, 11:44
    0 0
    lenti, vezi ca ti-am scos subiectul cu retetele montignac mai in fata !!
  •  
    sol
    • 292 mesaje
    12 Sep 2007, 22:24
    0 0
    Buna evelor, anul trecut am avut o discutie interesanta cu un nutritionist care mi-a spus ca exista alimente cu calorii negative, explicatia consta in faptul ca organismul ,,consuma'' mai multe calorii sa le metabolizeze raporatat la numarul de calorii pe care le aporta aceste alimente. Lista ar fi: Ananas, Andiva, Ardei iute, Broccoli, Capsuni, Castravete, Ceapa, Cicoare, Conopida, Fasole verde, Grapefruit , Gulie, Lamaie, Lubenita, Mango , Mar, Morcovi, Papadie, Papaya, Piersica, Portocala, Ridichi, Sfecla, Spanac, Spanac, Sparanghel, Tei, Telina, Usturoi, Varza verde, Zmeura.
  •  
    • 1934 mesaje
    12 Sep 2007, 23:14
    0 0
    idem cu tabelul caloriilor negative
    noi nu mai gatim seara, ne facem in punga la cuptor diverse legume si pui. sare+piper+ulei de masline
  •  
    • 121 mesaje
    14 Sep 2007, 13:49
    0 0
    lenti ai putea face o supa de legume doar sa ai grija sa nu pui sare prea multa , iar cand ii servesti pe sotul si copilul tau mai poti adauga sare sau smantana , mai poti face orez fiert cu brocoli sau alte legume dupa preferinte.
  •  
    • 287 mesaje
    1 Oct 2007, 22:14
    0 0
    Buna, Lenti!
    Ce vreau eu sa iti spun este ca nu poti realiza nimic fara miscare. Oricate regimuri alimentare ai tine nimic nu te ajuta mai mult decat miscarea, care arde calorii. Eu de exemplu, am incercat sa nu mai mananc seara. Nici nu puteam dormi bine noaptea de foame o saptamana, dar acum mi-e chiar rau daca mananc dupa 6 seara.Nu mai zic ca nu mai mi-e pofta de mancare si cu toate astea nu am slabit decat 1 kg intr-o luna.Luna asta nu am putut fizic sa fac miscare.Acum 4 luni, cand am inceput stilul asta de mancat mai putin, cat sa nu ma satur si seara deloc, am facut si niste exercitii acasa compuse de mine din ce mi-am amintit ca faceam la sport in copilarie si rezultatul fost 2 ,5 kg mai putin intr-o luna. Mult succes. O sa ma gandesc si la ceva retete. In general, totul numai fiert, mai fara gust, cat sa nu te mai atraga mancarea. Succes! Si iti promit ca o sa intru cand pot sa iti spun si cateva feluri de mancare, dar eu nu prea am timp sa intru pe forum desi imi doresc f. mult, fiindca si eu am gasit , la randul meu numai sfaturi bune pe aici! Te pup!
  •  
    • 76 mesaje
    6 Oct 2007, 14:45
    0 0
    despre retete de slabit se poate spune ca sunt la subiectul zilei - si eu am probleme cu mancarea sunt mai dolofana am si colesterolul mare si doctorul mi-a zis -in gluma- mananc de acuma numai frunze-? Deh... manace el ca si el e dolofan - Am incercat cateva retete mai usoare dar i hranitoare doar am trei copii si un sot care fac taraboi la ora mesei si trebuie sa impusc si eu niscai iepuri dintr-un foc... Deci: intr-o tava pun cartofi curatati de coaja si taiati mai mari (in patru) de ex. pun apa calduta piper , sare putina, boia, si putin ulei amestec cartofii cu mana in tava pana toti cartofii sunt unsi cu mirodeniile- aranjez patul astfel facut mai pun si patrunjel taiat busuioc sau frunze de dafin deasupra pun apoi puiul taiat in bucati cati oaspeti ai la masa - pui si pe ei putin ulei cu piper si boia si-i pui in cuptor. Nu ii tii mult in 2 ore ai totul gata. Iar in timpul asta poti face o supa de macris sau de varza. Incearca. Pofta buna.
  •  
    • 76 mesaje
    6 Oct 2007, 14:45
    0 0
    despre retete de slabit se poate spune ca sunt la subiectul zilei - si eu am probleme cu mancarea sunt mai dolofana am si colesterolul mare si doctorul mi-a zis -in gluma- mananc de acuma numai frunze-? Deh... manace el ca si el e dolofan - Am incercat cateva retete mai usoare dar i hranitoare doar am trei copii si un sot care fac taraboi la ora mesei si trebuie sa impusc si eu niscai iepuri dintr-un foc... Deci: intr-o tava pun cartofi curatati de coaja si taiati mai mari (in patru) de ex. pun apa calduta piper , sare putina, boia, si putin ulei amestec cartofii cu mana in tava pana toti cartofii sunt unsi cu mirodeniile- aranjez patul astfel facut mai pun si patrunjel taiat busuioc sau frunze de dafin deasupra pun apoi puiul taiat in bucati cati oaspeti ai la masa - pui si pe ei putin ulei cu piper si boia si-i pui in cuptor. Nu ii tii mult in 2 ore ai totul gata. Iar in timpul asta poti face o supa de macris sau de varza. Incearca. Pofta buna.
  •  
    • 567 mesaje
    9 Oct 2007, 17:14
    0 0
    Fetelor,mie mi-a zis cineva odata sa incerc sa slabesc cu apa calda.Adica,dimineata pe stomacul gol beam o cana de apa calda,atat cat o suportam.Am facut asta aproximativ 3 saptamani si intra-devar am dat putin jos.
    ATENTIE!Este ff riscant,nu am mai continuat pt ca mi-a zis cineva ca pot face ocluzie intestinala(incurcatura de mate)si nu te mai poate face bine nici cel mai al naiba chirurg!