ce parere aveti de cuptorul cu microunde

•  
    • 51 mesaje
    19 Mar 2003, 22:51
    0 0
    Buna.
    As vrea sa imi cumpar un cuptor cu microunde, pentru ca mi se pare ceva comod si rapid si bucatarie.
    Am auzit insa ca nu ar fi un lucru prea bun pentru sanatate...
    Ce spuneti?
  •  
    • 1208 mesaje
    21 Mar 2003, 12:51
    0 0
    Eeeeiii, daca stai s-o iei asa, nimic nu-i bun pentru sanatate.
    Eu nu am asa ceva, dar am prietene care au si sunt foarte multumite. Este foarte practic, mai ales cand duci lipsa de timp. poti incalzi orice, poti face o pizza ( pe care o iei semipreparata din comert) etc. Deci, cumpara-ti!
  •  
    • 16 mesaje
    23 Mar 2003, 13:59
    0 0
    Ba da, este foarte bun pentru sanatate, dar de obicei este folosit mai mult pentru incalzit (desi incalzeste inegal) sau decongelat.
    Ca sa gatesti trebuie sa inveti cum... Nu functioneaza ca un cuptor traditional si nu putem gati orice in cuptorul cu microunde.
    Pentru pizza, m-as mira sa se poata face la microunde, poate doar daca este gata-facuta s-o incalzesti.
    Daca vrei ceva retete, spune-mi ce si o sa-ti dau.
  •  
    • 64 mesaje
    11 Apr 2003, 13:06
    0 0
    sunt cuptoare cu microunde cu convectie, care incalzesc uniform si care sunt dotate pentru aputea fi folosite si ca un cuptor obisnuit. eu am unul in care se poate face de la paine pana la pui la rotisor, are si tava speciala pentru pizza...tu alegi ce fel de cuptor vrei. cele clasice cu microunde sunt doar pentru incalzit mancarea gata pregatita sau pentru decongelare...
  •  
    • 6 mesaje
    14 Apr 2003, 14:42
    0 0
    Eu am un cuptor cu microunde cumparat la mana a doua, digital, in care am gatit tot felul de mancaruri...incepand cu sandvisuri, pizza, peste cu sos, pui cu lamaie...totul culminand cu fierberea carnii de vitel, pentru ca altfel nu aveam timp de asa ceva.Am cam riscat, dar a mers.In principiu, cred ca se pot face mult mai multe lucruri, depinde si de recipientele folosite.
  •  
    • 135 mesaje
    14 Apr 2003, 15:17
    0 0
    Eu mi-am luat cuptor cu microune de doar o saptamana..si sunt super-incantata..! Decongelez in 10 minute ..iar in alte conditii..statea doua ore bune pana sa ma apuc de gatit..
    Stiu ce era exact tichia de margaritar care imi lipsea..dar cum timp nu prea mai exista..devenim sclavele tehnologiei..care ce de sa nu recunoastem ne simplifica destul de semnificativ viata...