Cafeluta aburinda
-
0 0Deci, ma tin de promisiune, si va invit la o cafelutza asa cum va place. Totul e sa-mi spuneti: ce tip de aroma sa fie, ce marca, cum s-o prepar, daca v-o servesc calda sau rece, cu zahar, lapte, frisca, din ce cana preferati sa o beti, la ce ora si cu cine si, mai ales, ce se poate intampla daca, Doamne-fereste, raman fara cafea in plic?
-
Ooooooooo!!!!!! Ce as bea si eu o cafea, mare, neagra, tare, cu frisca si nu foarte dulce. Dar....din motive de sanatate nu am voie. As bea una fara cofeina, dar nu-mi place
. asa ca ma resemnez la o amarata de cafea de la automatul de cafea de la servici. dar...daca tot este virtual as vreau o cafea cum am spus mai sus. Se poate?????
pupici -
mie imi place asa: 2 linguri de cafea, apa fierbinte, se acopera ceasca cu o farfurioara si se lasa 10 min. lapte condensat si zahar brun. asta in week-end cand am timp. Sau: cafea + inghetata + frisca si un pic de whiskey.
in rest beau cafeaua la servici cu cofetta si un pic de zahar.
Deci...cand bem o cafeluta?? -
Si eu o prefer "oparita". Isi pastreaza aroma. Trebuie sa fie tip "Columbia", cat mai aromata, normal de dulce si daca se poate cu frisca. Bauta obligatoriu in cana personalizata - set cu a sotului. Si impreuna cu el, mai ales in week-end, in timp ce ne uitam la Discovery.
Dar chiar acum sorb din ceasca de dupa-amiaza, alaturi de voi. -
Merg sa-mi fac un cappuccino, cu alune de padure, rom si frisca, foarte dulce (cu zaharina).
La mine cafeaua e doar pentru dimineata; o fac, cum spuneti voi, oparita si-mi place sa fie dulce.
In zilele speciale o indulcesc cu miere (e un deliciu), in rest, cu zaharina.
Haideti sa fie, pe undeva intre 5 si 6 timpul nostru zilnic de baut cafea (cappuccin
! -
Dimineata beau espresso fara frisca sau zahar sau alte chestii care i-ar influenta gustul iar pe la 15 imi cumpar sau fac eu capuccino si anume:mai fac o cescuta de espresso in care adaug frisca destul de multa si neaparat scortisoara si equal si gata !
Imi plac la nebunie gustul si aroma cafelei dar ma limitez la astea doua cafele pe zi pt.a le putea savura .
Ca marci de cafea prefer illy,carte noire(in pachetul negru)lavazza(in cutia neagra)toate sa fie 100%arabica. -
eu am o cana mare si groasa si e super, pentru ca imi tine cafeaua fierbinte pana cand o termin. si imi place oparita direct in cana si fara zahar. inainte o beam atat de dulce ca prietenele-mi ziceau ca e gretoasa . :o probabil si era. acum, din motive de dieta o beau neagra si , culmea, nu mai suport cafeaua in care e chiar si un pic de zahar, imi place sa simt gustul amar si bun al cafelei. tchibo e preferata mea.