BEUTURICA DE CARE NU TE DEZLIPESTI
-
0 0in afara de apa

??? -
Eu m-am lasat de Cola de ceva timp, iar la inceput beam doar cind mai ieseam in oras sau la vreo petrecere, era ca un fel de mic rasfat. Weekendul trecut am luat o sticla la iarba verde si spre marea mea surprindere nu mi-a mai facut placere! Mi-a DISPLACUT gustul, asa ca am terminat-o definitiv si fara regrete cu cola de orice fel.
Beau ceai cu miere si lamiie si sucuri naturale (ma rog, nu neaparat fresh
) de piersici si portocale rosii. Adica beau de orice, dar astea imi plac cel mai mult. Si nu suport bauturile acidulate. -
Lipton Ice tea Green ..ma bucur ca a aparut ca inainte imi faceam singura ceai verde cu lamaie stoarsa in el , dar acum cand nu am timp cumpar o sticla si gata . Eu beau numai apa plata si ceaiuri reci facute de mine ( cu exceptia Lipton
) Detest Cola !!
Iar ca bautura alcoolica Bacardi Breezer Lime , gin tonic ....si sampanie ...
-
Dupa ce am avut o experienta neplacuta cu faimaosa bautura racoritoare coca cola - dureri groaznice de stomac, gastrita etc, am ajuns la concluzia ca cea mai buna este apa: apa plata, minerala, cu lamaie yami yamiiii. Dimineata dupa ce mananc beau un pic de cafea fara zahar. Ocazional mai beau cate un suc sau chiar o bere