Aripioare KFC

•  
    • 3198 mesaje
    5 Iul 2006, 17:23
    0 0
    Eu sunt mare fana! Azi mi-am amintit de ele la munca si am salivat cumplit. Dar cand merg sa mananc la KFC mereu ma indispun, ca nu gasesc niciodata locuri, iar daca iau la pachet se racesc pana acasa. Daca le re-incalzesti nu mai sunt crocante!
    Isi da careva cu presupusul cum si cu ce or fi facute??? Ca vreau sa-mi fac si eu acasa!
  •  
    • 1555 mesaje
    5 Iul 2006, 18:25
    0 0
    http://www.kfc.com/kitchen/recipes.htm
    totul este in engleza, poate reusesti sa potrivesti ceva
  •  
    • 3198 mesaje
    5 Iul 2006, 18:34
    0 0
    Nu e nici picior (aripioara) de reteta pe acolo!
  •  
    • 9835 mesaje
    5 Iul 2006, 18:44
    0 0
    eu parca stiam ca reteta de pane de la kfc e secreta...
  •  
    • 3198 mesaje
    5 Iul 2006, 18:46
    0 0
    Pai tocmai! De asta am zis sa ne dam cu presupusul.
  •  
    • 553 mesaje
    5 Iul 2006, 19:48
    0 0
    'ai maah ca e foarte simplu, aripioarele sau ciocanelele (ce vreti) se fierb, se spumeaza, se lasa putin la racit si se pregateste perpeleala...un ou-doua se bat bine intr-un vas, faina in altul si pesmet, se trec aripioarele..ciocanelele prin faina, oul batut, pesmet si se pun la prajit...se mai pune condiment in pesmet, boia... susan etc

si gata

aaa mie imi plac muuuult mai mult facute acasa decat la KFC, pt ca ei nu arunca pielea si sub stratul ala crocant si bun dai de pielea aia flescaita.
  •  
    • 2794 mesaje
    5 Iul 2006, 20:26
    0 0
    Eu am alta metoda de a face aripioare "a la KFC": dau aripioarele printr-un amestec de ou cu faina, dupa care le tavalesc prin fulgi de porumb sfarimati cit mai marunt....ies super bune si parca seamana un pic cu originalele! Oricum, ies mai bine decit cu pesmet.
  •  
    • 317 mesaje
    5 Iul 2006, 20:57
    0 0
    si eu folosesc tot fulgi de porumb sfarimati dar se inmoaie nu iese crocanta crusta ca la KFC.Astept sa se termine ce am acum si cumpar fulgi de la alta firma poate ies diferit.
    Voua va iese crocanta crusta?
  •  
    • 3198 mesaje
    5 Iul 2006, 21:12
    0 0
    Ooff! am incercat si eu cu fulgi si a iesit ca naiba, tot asa s-au inmuiat.
  •  
    • 169 mesaje
    8 Iul 2006, 06:27
    0 0
    buna fetelor
    eu am facut comanda de la ei aripi de pui si eu pe ele faina numai le prajesti asa inghetate dar ei folosesc ulei de alune pt ca nu arde asa ca celelalte uleiuri.Am mai vazut la tv. cum prepara ,pun lapte acru in care pun sare ,piper putina boia . carnea de pui spalata pun aceasta compozitie , lasa sa stea citeva ore ,sau de seara pina dimineata ,apoi dau in faina ,ou si faina prajind in ulei incins aprox.6 min
    (Eu am incercat si cu snitel de porc, piept de pui,pina si de vita si a iesit fraged doar ca am dat in ou si am facut panesau in pesment )
    puteti incerca este f bun in iaurt am pus si vegeta si carnea sa fie bine acoperitacuiaurt apoi acoperiti cu un folium aluminiu
    va pupic si numai bine si sa spuneti daca a iesit bun si v-a placut