mancare pt pauza de masa...?
-
0 0Am si eu asa o curiozitate...cam ce mancati voi la serviciu in pauza de masa ka eu de un timp m-am, blocat la vesnica salata de rosii cu ceapa, branza...bine ka acum ceva timp in top era salata verde si apoi salata de varza cu maioneza.Dar efectiv eu nu prea mai am idei si chiar m-am saturat de salata de rosii...care oricum imi place mult..dar si zilnic..e prea mult pt mine.pupici.
-
ce fac eu...in general opresc cate putin de la masa de seara...fie jumatate de piept de pui la gratar, fie un triunghi de omleta, apoi adaug o rosie, jumatate de ardei si un fruct si gata masa de pranz. cu salatele nu ma descurc minunat pentru simplu fapt ca se cam ofilesc/flescaie daca le pun dressingul de acasa si gasesc putin incomfortabil sa ma car cu sticle de ulei/si lamai sau mai stiu eu ce la mine.
-
salata cu ton:
salata verde.... rosii... castraveti... ton si o lingura de maioneza... o lasi oleak la rece si e minunata,... si ushoara,..... sau salata de cruditati cu iaurt... sau ..uuff cate is
))salata de varza si rosii.. salata de fructe.. salata de vinete.. cu usturoi sau ceapa... salata orientala.. cu masline.. un ou fiert...... salata beof tz`o faci de seara... can imi mai vin`n minte`ti mai zic
aaa salata de fasole cu ton, maioneza si ceapa..,,,fasole din cutie..nu mai stiu
) -
varianta cea mai buna depinde de stomacul si bugetul fiecaruia.
cea mai sanatoasa varianta este, dupa parerea mea, pregatirea de acasa a unui pachetel, cu mancare curata si sanatoasa. posibilitatile existente de ambalare (folii, cutii etanse, pungulite de tot felul...) fac ca aceasta modalitate sa fie foarte comoda si eleganta. asa cum a zis ella: o bucatica de friptura pregatita cu o seara inainte, cu o bucatica de branza si o rosie reprezinta deseori o varianta arhisuficienta.
cat despre salatele proaspete: legumele, spalate si taiate se pun intr-o cutie de plastic - iar la serviciu putem avea in permanenta, in sertar sau in frigiderul din oficiu, o sticluta de ulei si un flacon de sare.
cateringul e bun, dar... majoritatea firmelor de catering prefera sa aiba grupuri mai mari de clienti - trebuie dusa munca de lamurire cu colegii, trebuie facute liste cu meniul pe mai multe zile... bleah... si sa zicem ca se organizeaza lucrurile - dar sunt zile cand volumul de munca e mare si n-ai timp sa mananci cine stie ce, sau cand constati ca n-ai chef de meniul pe care ti l-ai compus in urma cu 3-4-5 zile...
cat despre costuri: vorbeam deunazi cu o prietena, care isi comandase o omleta si o salata... omleta era simpla-simpla, parea facuta din maximum 3 oua - dar costase 80.000. nici ea, nici eu nu suntem niste zgarcite, da' asta chiar ni s-a parut un pret abuziv...