am nevoie de sprijinul vostru

•  
    • 5 mesaje
    18 Feb 2003, 15:38
    0 0
    nu sint bucuresteanca de origine, dar de citeva luni locuisc aici. in martie voi primi vizita cuiva drag din italia si - necunoscind bine localurile din bucuresti - nu stiu unde l-as putea invita. am nevoie sa imi sugerati citeva restaurante, nu f. galagioase, eventual cu specific romanesc (dar nu numai, unde se maninca bine si nu fff scump.... cam greu de impacat toate variantele, nu-i asa? oricum, va multumesc, dragele mele.
  •  
    • 200 mesaje
    20 Feb 2003, 09:37
    0 0
    Daca am inteles bine ce vrei tu, ti-as recomanda restaurante de gen La Mama (preferabil cel de pe Delea Veche dc vrei un pic mai putina aglomeratie) sau Nicoresti, la ambele se mananca foarte bine iar preturile nu sunt exorbitante. Evident, specific romanesc. Ma mai gandesc si mai revin cu alte sugestii. Succes!
  •  
    • 560 mesaje
    20 Feb 2003, 16:21
    0 0
    sau la Terasa Doamnei, canta orchestra seara dupa 9 sau cum s-o numi si danseaza si calusari, dragut, sau lagolden blitz tot cu specific romanesc.
    ar fi bine daca nu stai f.b. cu finantele sa dai o fuga inainte sa vezi si localul si eventual si meniul.
    sau la botte - este tot cu specific romanesc.
  •  
    • 560 mesaje
    20 Feb 2003, 16:22
    0 0
    intra pe www.diseara.ro
    sau da cautare pe google si specifici in bucuresti, sau alta locaitate
  •  
    • 5 mesaje
    21 Feb 2003, 15:11
    0 0
    multumesc mult de sprijin.... oricum este necesar sa "arunc" o privire inainte de a-l duce acolo.
  •  
    • 560 mesaje
    21 Feb 2003, 15:14
    0 0
    daca te hotarasti asupra unui restaurant, intreaba-ne si pe noi, poate am fost si ne-a placut sau nu.
  •  
    • 5 mesaje
    22 Feb 2003, 18:42
    0 0
    cu siguranta va voi tine la curent...