fic de pui
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
13 Iun 2006, 11:030 0am fost la o nuta si s-a servit fic de pui cu sos pic . cum se gateste?fic era moale ,sosul ok iar tot aranjamentul nu avea suspensii.(avea fff putin ulei) doresc sa pregates ziua sotului
-
14 Iun 2006, 08:29Eu dupa ce spal ficatul, il perpelesc in putin ulei, dupa ce isi schimba culoarea, adaug apa si il las sa se inabuseasca.Cand este aproape gata, pun usturoi pisat marunt, vin si cimbru, bineanteles sare, piper si ce mai vrei tu.Este singurul fel in care pot eu manca ficatul este foarte bun.
-
14 Iun 2006, 14:19Tocmai luni am pregatit ficatei de pui dupa cum urmeaza: am calit in ulei de masline ceapa verde (cam3 cepe sanatoase), am adaugat si putina apa ca sa fiarba mai mult, apoi am adaugat o cutie de ciuperci si le-am lasat cateva minute bune impreuna cu ceapa (am mai adaugat niscaiva apa); apoi am pus ficateii si i-am asat un pic sa se perpeleasca. Dupa asta am turnatun pahar de bere si am lasat sa fiarba. La final, cand a scazut am adaugat sare si piper. Rezultatul a fost foarte bun, sosul foarte gustos, fara prajeli si grasimi iar ficateii foarte fragezi din cauza berii. Pofta buna!
-
15 Iun 2006, 16:45O metoda foarte rapida si gustoasa de a pregati ficatei este sa ii faci cu bacon. Adica iei fiecare ficatel, adaugi sare si piper, il invelesti intr-o feliuta de bacon pe care o prinzi cu o scobitoare si ii pui la cuptor pt 25-30 min. Ies foarte gustosi!
-
18 Iun 2006, 00:27eu fierb ficatul pana da bine in clocot si arunc spuma.separat calesc o ceapa si 3 catei usturoi ,la care mai adaug putina apa,rastorn ficatul peste ceapa si las sa fiarba putin.. pun piper , seminte de ardei iute ,delikat si la sfarsit mai adaug putin usturoi.mie imi place cu garnitura de orez...
Înapoi la: Forum » Gastronomie