sa ne pregatim ... legume conservate

•  
    • 54 mesaje
    8 Iun 2006, 12:29
    0 0
    fetelor credeti ca e prea devreme pt topicul asta?eu ziceam sa ne facem stocul de retete si de experienta pana-n vara ,iar in iarna..yam yam cine mai e ca noi.o sa revin cu o retetya de salata de rosii pt iarna ( gata facuta ).ASTEPT RETELE VOASTRE
  •  
    • 14 mesaje
    9 Iun 2006, 01:12
    0 0
    eu sunt de acord..suna ff interesant! dar eu nu te pot ajuta cu retete proprii,de care sa fiu sigura pt ca sunt proaspat casatorita si nu ma pricep prea bine ..inca asa ca daca ai tu ceva retete impartaseste-le cu noi!
  •  
    • 54 mesaje
    9 Iun 2006, 10:46
    0 0
    am promis ca revin,si iata-ma!va ziceam ceva de o salata de rosii...nu stiu cate dintre voi sunt interesate de retetele astea,ma gandesc ca pote nelocuind in provincie o sa vi se para mai usor sa cumparati decat sa consevati
  •  
    • 54 mesaje
    9 Iun 2006, 10:52
    0 0
    reteta de salata e usor de facut si e cam asa:cantitatile sunt lasate la aprecierea fiecareia:rosii, ardei gras rosu si verde,leustean si /sau patrunjel,sare.se taie rosiile in bucati obisnuite de salata,fasiute de ardei,verdeata si se sareaza dupa gust,se amesteca bine,si se pun in borcane,de preferat mai mici cat sa le folositi la o masa.se pune o aspirina si se sterilizeaza.se poate sevi ca salata de rosii ,adaugandu-se ceapa feliute si ulei sau se poate folosi ca zarzavat la ciorbica si tocanite.Nu-i asa ca e usor si bun?rebeca zi-mi daca te intereseaza muraturi sau salate de legume pt iarna.si mai am o reteta de suc de rosii extraordinara