Cartofi noi

•  
    • 8901 mesaje
    31 Mai 2006, 10:48
    0 0
    Voi cum gatiti cartofii noi?Pot fi prajiti?
  •  
    • 119 mesaje
    31 Mai 2006, 11:08
    0 0
    da, normal ca se pot praji. eu pe cei noi ii tai intotdeauna feliute ca la chipsuri, dar nu chiar asa subtiri. ce pofta mi-ai facut ! buna idee pentru diseara, ii bucur si pe copii !
  •  
    • 151 mesaje
    31 Mai 2006, 11:09
    0 0
    catofii noi sunt deliciosi prajiti (fac ei crusta aia deosebita!!!) si cu marar tocat si ustoroi verde ...mmmm...
    sau ii tai in patru, ii fierb nu foarte mult, ii scurg bine de apa, ii pun in tava si ii stropesc cu ulei de masline. presar ceapa verde tocata, patrujel sau marar si rad cascaval (merge si branza).ii dau la cuptor pana devine cascavalul aramiu.
  •  
    • 480 mesaje
    31 Mai 2006, 13:10
    0 0
    Cartofi noi cu sos picant

Ingrediente
    1 kg cartofi, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 5 rosii, 1 lingura de bulion, boia de ardei iute, ulei, sare, piper

Mod de preparare
    Ceapa tocata marunt si usturoiul zdrobit se calesc in ulei pina se inmoaie. Se adauga rosiile taiate cubulete,1 lingurita de boia de ardei iute si bulionul. Se potriveste de sare si piper si se inabusa pina se ingroasa sosul. Cartofii, curatati si taiati in cuburi mari, se prajesc pina se rumenesc. Se pun intr-un castron si se toarna deasupra sosul. Se orneaza cu masline.
  •  
    • 124 mesaje
    31 Mai 2006, 14:43
    0 0
    se pot praji intregi
  •  
    • 9835 mesaje
    4 Iun 2006, 18:48
    0 0
    daaaa

aia mai mititei, doar spalati bine-bine (eu am o periuta de unghii pe care o tin la bucatarie special pt uzul culinar), prajiti intregi (eventual taiati in 2 sau 4, daca-s mai maricei), apoi amestecati cu sare, marar si usturoi verde, tocate marunt-marunt... acoperiti 5 minute, sa se patrunda aromele... o nebuniiieeeee!!!!!