AM FOST AMANTA

•  
    • 2 mesaje
    17 Dec 2002, 17:47
    0 0
    Am fost amanta si este destul de greu.
    El este acum divortat si traieste cu mine as vrea sa il vad fericit mereu il iubesc si incerc sa am grija de el dar nu stiu daca vreodata nu o sa ajunga sa ma insele si pe mine.
    Pentru acest lucru este greu sa ai incredere in partener.
    Spune-ti si voi parerea voastra
  •  
    • 12 mesaje
    17 Dec 2002, 19:04
    0 0
    Poate daca ii gatesti mancarurile favorite mai ai o shansa Succes!
  •  
    • 12 mesaje
    17 Dec 2002, 19:39
    0 0
    Glumesc. Parerea mea e ca el e un tip egoist care nu se gandeste decat la el. shi ca si tu il iubesti inmod egoist, pentru ca daca l-ai iubi cu adevarat l-ai iubi pt calitatile morale si sufletesti pe care le are, nu pt pasiunea pe care o simti langa el,
  •  
    • 1208 mesaje
    19 Dec 2002, 12:29
    0 0
    Si ti-ai gasit sa ne vorbesti despre asta la GASTRONOMIE!
    Parerea mea este ca daca a divortat inseamna ca nu s-a inteles bine cu fosta sotie. Dar asta nu inseamna ca va fi si cu ine la fel si deci sa te insele. Cand un barbat nu are ce-i trebuie acasa cauta in alta parte. Dar nu neaparat, unii o fac din placere si din conceptii tampite. Stai fara grija, nu e musai sa te insele si pe tine. Stiu un proverb : "O dragoste adevarata isi are pregatit intotdeauna testamentul". Gandeste-te ca-l poti pierde dar nu te resemna. Adica trebuie sa lupti pentru el daca intalnesti "piedici" , ma refer la fufe. Sarbatori fericite! si iubiti-va mult!
  •  
    • 12 mesaje
    19 Dec 2002, 18:40
    0 0
    atunci cand ti-e teama ca el poate fi atras de vreo "fufa" inseamna ca ceva nu e in regula in relatia voastra. Daca el te inshala nu e vina fufei, e vina lui,ca e un mizerabil asta e parerea mea.si nu cred ca trebuie sa lupti impotriva celeilalte, ci sa il lasi pe el sa decida. Mai bine sa afli adevarul despre el mai devreme decat mai tarziu, cand vei fi investit sufleteste mult mai mult in relatie. Incearca sa-l cunosti si sa-i cunosti principiile.
  •  
    • 560 mesaje
    29 Ian 2003, 15:50
    0 0
    nu inteleg de ce le numesc evele pe celelalte fete "fufe"...

in primul rand tu nu esti casatorita cu el, deci fetele nu ar putea fi fufe.

din punctul meu de vedere nu m-as uita la un barbat daca as sti ca are pe cineva - o prietena sau sotie.
    dar daca ar fi insurat nici nu s-ar mai pune problema.

cand te-ai incurcat cu el nu stiai ca roata se invarte?
    tot timpul se intoarce de unde a plecat, asa ca te poti astepta la orice, mai ales ca el a fost casatorit si a jurat "si la bine si la rau , pana cand moartea ne va desparti"- si uite ce mult a insemnat pentru el juramantul acela.

te-ai gandit vreun pic ce era in sufletul celeilalte?

si daca asa ii este felul, nu te supara dar te poti astepta la orice de la el, ma gandesc cand iesea cu tine, ce minciuni trebuia sa traga ca sa poata intarzia acasa.
  •  
    • 560 mesaje
    11 Feb 2003, 10:18
    0 0
    ce faci dragutzo, ai disparut?
    ce curaj ai, ce mai interventie ai avut...

by by
  •  
    • 23 mesaje
    6 Mar 2003, 16:34
    0 0
    Draga mea, eu am citit de curand "cele 5 limbaje ale iubirii". Este o carte extraordinara pe care o recomand nu numai tie ci si tuturor celor de pe Forum, fete sau baieti. Acolo chiar spune ca un barbat care a divortat in 60% din cazuri spune ca esueaza a 2-a oara, daca nu incearca sa se schimbe. Nu stiu daca sunt in totalitate de acord cu aceasta statistica, dar sigur este reala. Am cunoscut cazuri si am chiar o prietena f buna intr-o situatie asemanatoare cu a ta. Eu consider ca la el este problema, el nici nu vrea sa auda de casatorie, ii este frica acum, o compara cu cealalta intotdeauna, desi sunt impreuna de 6 ani. Parerea mea este ca ar fi trebuit sa-si dea seama ca ea este o fata f buna si cuminte. Dar are grija sa-i insufle sentimentul ca oricand poate renunta la ea (desi el este si mult mai in varsta decat ea), dar ea tine mult la el si traieste cu acest sentiment ca o va parasi. Dupa parerea mea barbatii sunt f parsivi si rai (nu veti fi probabil de acord cu mine), nu generalizez, dar am vazut si la televizor atatea cazuri. raman la parerea mea: poarta-te natural si nu incerca sa-i faci toate mofturile. Va profita de tine si daca va avea chef sa se dsparta o va face. Nu au sentimente ca noi, sunt mult mai libertini si mai fara cap. De fapt se stie ca ei gandesc cu altceva nu cu capul.
    Sper sa nu aruncati cu pietre in mine. Cred ca m-am ambalat putin pentru ca m-am gandit la buna mea prietena care sufera prea mult din cauza lui. Iti doresc sa iei partea buna a lucrurilor si sa ne anunti ca v-ati casatorit.
    kiss you all
  •  
    • 1208 mesaje
    10 Mar 2003, 11:57
    0 0
    Fluturas...dar barbatii gandesc cu capul...ala de jos