Sa gatiti bine!

•  
    • 9835 mesaje
    10 Mai 2006, 19:17
    0 0
    ...atat am avut de zis, nimic mai mult!
  •  
    • 469 mesaje
    10 Mai 2006, 19:43
    0 0
    Donna, azi esti pusa pe glume

io am gatit bine!

spanac ( m-au luat toate caldurile pana l-am spalat)

dar a iesit excelent!

si am "trantit" si niste chiftelute de soia... ca tot e miercuri

si salata
  •  
    • 250 mesaje
    10 Mai 2006, 22:32
    0 0
    ...ne dam silinta,
    tot este bine sa mai ai ceva de zis, atunci cand este o vorba buna.
  •  
    • 533 mesaje
    10 Mai 2006, 22:41
    0 0
    Multumesc donna!M-ai facut sa rid!
  •  
    • 878 mesaje
    11 Mai 2006, 09:12
    0 0
    donna eu am gatit foarte bine ieri.
    o plainta cu ciuperci (stii tu de care, ca ai incercat si tu reteta) doar ca am pus ci carne tocata de porc amestec cu vita, si a iesit un deliciu, mmm
    si clatite cu budinca de ciocolata!
  •  
    • 9835 mesaje
    12 Mai 2006, 12:54
    0 0
    hihihi, tatyana, eu de cand am descoperit spanacul congelat (gata curatat, spalat si oparit) m-am reprofilat pe el. cu costul cam tot pe-acolo iesi, dar scapi de munca. daca la piata ala proaspat e 15.000/kg, neoparit, asta congelat e vreo 30.000 lei punga de 400-450 gr. avand in vedere cat de mult scade spanacul la fiert, eu tind sa cred ca ala congelat e chiar mai avantajos...
    ...iar de gustos, slava Domnului, ESTE!

codruta, pe cuvant ca gatesc saptamanal placinta de ciuperci am facut si cu carne, la fel, e delicioasa!

si daca zici ca merge si cu ciuperci+carne... fac si asa!

la o masa, nici nu mai avem nevoie de altceva: placinta+cate o portie de iaurt ulcica=satisfactie totala!
  •  
    • 317 mesaje
    12 Mai 2006, 19:55
    0 0
    Mai relelor faceti pofta la cititori
    Placinta de ciuperci yami-yami.De 2 zile is la regim de slabit dar citesc la retete si ma satur citind.
    asa ca fiti umane si dati si voi reteta!
  •  
    • 317 mesaje
    14 Mai 2006, 10:01
    0 0
    Am facut-o!!! Am gasit reteta de la codruta!Este exceptionalaaaaaaa!
  •  
    • 878 mesaje
    15 Mai 2006, 10:46
    0 0
    ma bucur mult ca va place placinta mea, tot citind mesajele voastre mi-ati facut pofta!! azi cred ca mai fac si eu una, ca am ciuperci la congelator si ceva carne tocata, mmm... abia astept sa ajung acasa!!
    Donna sa stii ca si la mine acasa se mananca o tava de placinta la o masa, noi preferam cu smantana si sos de rosii facut proaspat, acasa, cu busuioc si oregano!
    Uite eu m-am gandit sa fac o chestie: sa cumpar 2 pachete de foi, cantitate de umplutura dubla, si sa le asez in tava mare de aragaz, adica un pachet de foi , pe urma umplutura pe urma celelalte foi, smantana si ou si gata, la cuptor cu ea! asa o sa am o placinta mai mare si poate o sa ajunga pt inca o masa.
    va pup si: SA GATITI BINE!!
  •  
    • 9835 mesaje
    15 Mai 2006, 14:22
    0 0

cu smantana ne-ar placea si noua, dar... din pacate, trebuie sa avem grija la nivelul de colesterol
  •  
    • 240 mesaje
    16 Mai 2006, 13:28
    0 0
    Mai scrie cineva reteta aceea de care tot vorbiti? Sa aflu si eu, dar sper ca nu se face in cuptor ca n-am.
    Si sa-mi spuneti de ce nu pot eu face spanac? Odata iese gros, altadata curge, odata a fost sarat sa-ti dea lacrimile, iar ultima data avea usturoi mai mult decat spanac. Gatesc si-n somn aproape orice, dar spanacul ma dispera.
  •  
    • 250 mesaje
    16 Mai 2006, 16:41
    0 0
    daca vrei iti spun cum fac eu spanacul, asa nu o sa fie probleme, ai sa vezi.
    Dupa ce cureti, speli, fierbi si toci spanacul, intr-o cratita pui ulei, 1-2 linguri faina si faci rantas-ul in care pui 4 catei de usturoi pisat(daca vrei mai mult mai poti adauga aproape cand este gata)apoi pun spanacul tocat,un praf de sare si amestec, apoi adaug treptat lapte pana junge la consistenta dorita.(lasi totul cu focul mic si amesteci continuu).
    Sper ca am fost destul de explicita.