musuroi de cartita!

•  
    • 53 mesaje
    20 Apr 2006, 19:25
    0 0
    fetele, ati facut prajitura asta?
    e buna? merita incercat?
  •  
    • 2778 mesaje
    20 Apr 2006, 19:51
    0 0
    azi o incercam si noi
    Am vazut la o colega...iese la fel ca pe desenul de pe pachet.
    Iti scriu dupa ce fac sa iti zic cum a iesit
  •  
    • 2331 mesaje
    20 Apr 2006, 22:00
    0 0
    Am facut eu.Neaparat insiropeaza blatul, e seaca daca nu faci asa.Na , acum fiecare gu gustul lui.Pofta buna
  •  
    • 480 mesaje
    20 Apr 2006, 23:59
    0 0
    am facut si musuroiul dar si kilimanjaro, insa e mai usor de facut musuroiul.

sunt bune amandoua!

incercati!

va pupik.........
  •  
    • 317 mesaje
    21 Apr 2006, 08:46
    0 0
    Arata bine ca in reclama dar gustul mi s-a parut cam artificial la crema.
  •  
    • 119 mesaje
    21 Apr 2006, 08:56
    0 0
    adica vreti sa spuneti ca ce se vinde in cutia aia la care se face reclama nu este o prajitura :o ?, este numai reteta si ingredientele :o .
  •  
    • 53 mesaje
    21 Apr 2006, 17:48
    1 1
    mersi pentru raspunsuri, fetelor.
    sunt tare curioasa cum iese.
  •  
    • 412 mesaje
    21 Apr 2006, 18:54
    0 0
    yo am facut de o gramada de ori..si una si alta... am facut si cu portocala in loc de mandarine...sunt super faine...
  •  
    • 614 mesaje
    21 Apr 2006, 19:12
    0 0
    e super buna!a facut mama mai demult si in 2 ore s-a terminat!yummy!
  •  
    • 53 mesaje
    22 Apr 2006, 20:32
    0 0
    am facut prajitura. dar parca lipseste ceva. nu-mi prea place.
  •  
    • 151 mesaje
    8 Mai 2006, 13:19
    0 0
    Musuroi de cartita: prima oara a iesit buna. a doua oara nu a vrut blatul sa cresca de nici un fel...nu stiu ce l-a apucat...dar a treia oara o sa incerc fara sa cumpar pachetul minune. e un blat cu cacao multa, iar crema lor e o chestie gen frisca la plic, cu aroma de banane si intaritor de frisca.e o prajitura usurica, fara creme gretoase cu unt si margarina. plus ca nu are zahar mult, ceea ce e totusi un avantaj, nu?
  •  
    • 2794 mesaje
    19 Mai 2006, 11:22
    0 0
    Gustul de ciocolata e f pregnant? Suna bine ideea de frisca cu gust de fructe! Si prajitura arata super bine daca ziceti ca iese chiar asa! In afara de ce e in pachet ce iti mai tb?
  •  
    • 13 mesaje
    19 Mai 2006, 20:03
    0 0
    Am facut si eu musuroi de cartita este foarte buna mie mi-a placut, m-am cam chinuit ca sa iasa asa ca pe pachrt am pus in interior banane iar deasupra am faramitat blatul care l-am decupat.
  •  
    • 1070 mesaje
    19 Mai 2006, 20:48
    0 0
    kilimanjiaro e mult mai buna!
  •  
    • 53 mesaje
    20 Mai 2006, 10:07
    0 0
    si dupa parerea mea kilimanjaro e mai buna.
  •  
    • 2778 mesaje
    23 Mai 2006, 14:28
    0 0
    atunci incerc si eu kilimandjaro
    Momentan am 2 pachete de musuroaie in bucatarie
  •  
    • 150 mesaje
    23 Mai 2006, 16:21
    0 0
    o faza de ras legata de prajitura asta din reclama. Era ziua de nastere a scrofelei mele -soacra, intelegeti voi-pe 20 mai a fost.
    E f grasa si inebunita dupa prajituri. Era la munte undeva unde au ei casa de vara si luase paketul cu prajitura asta si se pregatea sa-l prepare ca vazuse la tv si zicea ca ne face o surpriza (pt fiii ei nu pt mine, se intelege).
    Si venise acolo copilul ala mic al fiului fratelui ei (scrofelei) si se juca in pamant cu lopetica, grebla etc si auzi de musuroi de cartitza ca tot vorbea ea de asta. Si il intreba pe taica-su ce este cartita si ce e musuroiul ca copilul asta e setat sa puna numai intrebari de tipul "de ce", (o data a zis "dar de ce de ce?"),setat de ta-su asa ca sa para mai destept. Iar bunica-su fratele scroafei f incantat ca tot intreaba ii explica in amanunt cum e cu musuroiul si ii facu un musuroi de pamant in curte si ii zise ca asa face cartita si sa astepte sa iasa cartita afara. Intre timp scrofela facu prajitura si veni piciul si zise pai care e musuroiul asta sau aia de afara din curte (pe care o facuse el) si i se zise ca ambele numai ca una e facuta de el si alta de scrofela si fiecare e buna in felul ei. Puse asta prajitura in frigider (tort) si pleca. Piciul urmari faza si isi lua tot musuroiul facut de el in galetuse si il duse la frigider unde deschise si scoase pe masa platoul si incepu sa puna cu lopetica deasupra pamant ud zicand ca din 2 musuroaie iese unul si mai mare si mai tare si cartita care va iesi din el va fi mai mare (are 4 ani).Numai eu l-am urmarit dar l-am lasat in pace.
    Apoi il puse la loc in frigider iar eu am sters urmele ca era pamant pe jos si nu i-am zis nimic ca astia mici spun tot ma faceam ca nu stiu evident si ca nu il vad.
    Apoi ne aduse unul din fiii ei tortul din frigider la final dupa masa, cu pamant in el desigur. Scrofela se uita cam ciudat si zise ca s-a fainat cacaua care a pus-o pt ca a stat in frigider.
    Imparti la toti in farfurie mie un sfetr de prajitura si la fiii ei aproape tot platoul (neam prost) si ei isi pusese destul si cand infasca o bucata isi si sparse un dinte in pietricele ca era in 2 cu noroi. Si cand sa se laude ea mai tare ca de obicei o lasara toti singura la masa gandind ce "buna" e prajitura..ce faza! Dar capra raioasa tine coada sus. Pana la urma si-a dat seama dar greu si faza rea era ca credeea ca eu i-am facut-o ca l-am incurajaut pe pici dar aveam alibi ca statusem cu ei majoritatea timpului (cu gand sa ma distrez cand vine momentul). Iar piciul fiind rasfatat nu pati mare lucru in schimb scrofela facu o fata de vitzica din aia de lapte stoarsa bine.