Dor de vara
-
0 0Cu ce va place sa consumati salata de vinete?
Eu am preluat combinatia cu ardei copti si mi se pare foarte reusita. -
fetelor, ce ziceti de o salata de rosii, castraveti, ceapa,ardei gras, bucatele de branza si ton?
sau de dovlecei umpluti cu o reverie de culori formata din cubulete de morcovi, ardei gras, rosii, vinete, porumb, toate gratinate la cuptor cu marar si busuioc?
sau de chiftelute picante de dovlecei (completez o eva)la care se adauga ketchup si branza?
deja ..... sucul meu gastric a luat-o razna -
fetelor, ce ziceti de o salata de rosii, castraveti, ceapa,ardei gras, bucatele de branza si ton?
sau de dovlecei umpluti cu o reverie de culori formata din cubulete de morcovi, ardei gras, rosii, vinete, porumb, toate gratinate la cuptor cu marar si busuioc?
sau de chiftelute picante de dovlecei (completez o eva)la care se adauga ketchup si branza?
deja ..... sucul meu gastric a luat-o razna -
Clau, incearca capsuni cu frisca si toping de ciocolata.Daca mai adaugi un pahar cu sampanie rece......Nu iti trebuie o ocazie speciala sa te rasfeti putin.
Eu una sunt moarta dupa rodii, insa nu ma dau la o parte cand este vorba de cirese, mere, pere.Mai sunt murele si zmeura.Doamne o bunatate, mai ales daca ai posibilitatea sa le iei din gradina bunicii.