Dulciuri pt dieta?
-
0 0ce bunatati poti manca can` esti la dieta?? ceva iam iam.. stie careva???
-
creola, poti sa-ti faci mere coapte. le scobesti de cotor, apoi pui in ele cateva stafide si scortisoara. le coci la foc mic.
sau:
cumperi fulgi de ovaz (sunt dietetici). ii oparesti cu lapte degresat. adaugi 1-2 nuci tocate, cateva stafide si/sau cubulete mici de mar proaspat.
sau:
cumperi foi de placinta din comert.
calesti 6-8 mere, taiate felii, intr-o tigaie de teflon, unsa cu ulei. la sfarsit, adaugi scortisoara, un varf de lingurita de ghimbir si, daca vrei, putin indulcitor artificial. folosind numai 2 foi de placinta (una singura s-ar rupe) formezi un strudel, il ungi cu oleaca de margarina si il coci la cuptor.
si... nu uita ca in comert se gasesc dulciuri fara zahar (napolitane, de ex) -
Buna fetelor iubitoare de dulce,
zaharul nu e atit de periculos in mincare cit e in bauturi si totodata sint mai periculoase grasimile in mincare decit cele din bauturi. La toate insa exista o regula, care si mie mi-e greu sa nu o incalc citeodata:
Limiteaza-te la putin! Prefera calitatea in fata cantitatii! Ciocolata peste 70% este mai indicata deoarece are mai putine grasimi, dar si aici multumiti-va cu o bucatica pe zi!...daca se poate. Un pahar cu Cola Light pe zi nu dauneaza la nimic: Exemplu Karl Lagerfeld.Prin concluzie evitati bauturile cu zahar si mincarurile cu grasimi. Bafta! -
Eu tin deja un fel de dieta cam din ianuarie. Cind am pofta de dulce in timpul saptaminii maninc de exemplu: o patratica sau max. 2 de cioco min. 60% sau o mina de stafide amestecate cu alune sau migdale sau o cana de lapte degresat cu miere iar duminica am "dreptul" la o felie de tort care il fac de obicei cu crema de fructe+ brinza de vaci slaba. Dulcele despre care vorbesti cu 0% din toate din pacate nu exista.