Ciocolatica Fagaras-pentru nostalgice
-
0 0Dragelor, stiati ca inca se mai gasesc ciocolatzele Fagaras, alea cu rom si stafide, pe care unele dintre noi (alea mai coapte ca varsta) le papam cand eram scolarite?
Tot asa bune sunt...
la inceput, a cumparat sotul meu numai 2, asa, de dragul copilariei, si pe urma s-a dus si-a mai luat inca 10!
Ne-au placut mai mult decat twix sau sneakers
-
Mmmmmm inghetata de la balciul de la tara ....
Mmmmmm halvita , tot de acolo...
Mmmmmm ciubucul ala roz cu dungi albe ...
Mmmmmm ciocolata cu rom ...
Cel mai mult imi e dor sa aud....
.....FISTIII CACAO VANIII......
Mama ce gust avea inghetata aia .....
Merci fetelor .....
O INGHETATA VA ROG !!!
....va pup.... -
pai da, ca inghetatele alea erau facute cu lapte, oua si esente naturale - sigur ca erau mai gustoase, ce daca nu erau asa fine ca astea facute din prafuri?

ah, mi-am amintit de parfait-urile de altadata... ce gust de frisca, ce savoare...
si in alta ordine de idei: ati remarcat si voi ca prajiturelele magura sunt muuuult mai bune decat surorile lor, kinder?
da' de pufuletii imbracati in ciocolata cu lapte va mai amintiti? -
Io's mai tinerica nitelus...da am si io o pofta: ciocolatelele veverita!!! doamne ce dor imi e de ele..asa de bune...strangeam maruntu de la paine ca sa-mi iau de la colt fara sa ma vada mama

aa...si guma in forma de tigari..am vazut si acum,da nu's la fel...
dupa halvita..mama plange
va pup fetelor! -
metz , ma lasi sa te citez ?
" oooooooooooo , pufuleti trasi in ciocolata " , daca vrei iti platesc drepturi de autor , maaaaama ce vremuri , acum numai prafuri mancam .
Mi se face parul maciuca cand imi cere cea mica ceva dulce si cand stiu ce exista pe piata , nu prea ai de unde alege .
Merci pt pufuletii cu ciocolata....