Gatiti din placere sau din obligatie?
-
0 0Cunosc o multime de femei care gatesc din obligatie, pentru familie, fara sa simta pasiune in ce fac.Voi din ce motive o faceti? Stiiti ca ce mai gustoasa mancare este cea facuta cu multa pasiune si dragoste?
-
Elly sincera sa fiu si eu mi-am pus intrebarea asta.Totul a inceput cu obligatia de a-i hrani pe cei dragi si cu toate ca am dat-o in bara de nenumarate ori, incet incet am descoperit ca imi face cu adevarat placere sa gatesc.Am incercat foarte multe retete dupa reviste, dupa sfaturile celor mai experimentate si se pare ca am reusit.Pentru ca mie imi plac foarte mult placintele, cozonacii am tot incercat pana mi-au iesit.Apoi am incercat retetele de placinte cu branza, cu spanac, cu ciuperci....
Ceea ce vreau sa spun este ca nu se poate sa nu-ti iasa ceva daca pui pasiune si daca continui sa incerci. -
buna! Am gatit la inceput ca sa invat si sa-mi hranesc copii, sotul ,familia ,apoi50% din obligatie si 50%din placere si din dorinta de a invata ceva nou ,practic si bun.Parerea mea ca sa gatesti din placere trebuie sa ai "talent de sare si piper", o stare de spirit buna, o camara "accesibila" si timp.Mi-ar place sa iau contact cu eve ca sa facem sachimb de opinii, retete si sa discutam si alte subiecte.Va doresc o primavara cu mult soare in suflet si in gind!
-
buna ely! eu gatesc din pasiune. stau cu parintii, mama gateste extraordinar, bunica si mai bine si am avut de unde invata. imi place tare mult sa petrec o mare parte din timpul liber in bucatarie. sa experimentez tot felul de retete si combinatii, unele inventate chiar de mine. la inceput nu toate ieseau foarte super dar cu practica si pasiune imi reuseste aproape orice. specialitatea mea sunt dulciurile, poate si pentru ca imi plac si foarte mult. mai slab stau la ciorbe ca nu sunt amatoare de ciorbe, inafara de ciorba de burta. daca aveti retete interesante as vrea sa face schimb.

bineinteles ca este foate frumos si te simti foarte bine cand esti servit. asa ca o escapada din cand in cand la un restaurant bun nu strica. -
Inainte de a avea acest serviciu, care ma solicita de dimineata pana seara,uram tot ceea ce inseamna bucatarie. Asta nu inseamna ca nu gateam sau calitatea produselor era una proasta, dar totusi statea in bucatarie mai mult din obligatie.Acum, de cand am inceput sa muncesc, bineinteles ca imi doresc sa stau in bucatarie si sa i-mi gatesc macar o ciorba, pentru ca sincer m-am saturat de tot ceea ce inseamna ,,preparate,, si conserve.