RETETE DE HEPATITA

•  
    • 1 mesaje
    8 Mar 2006, 11:02
    0 0
    cine imi poate spune si mie ce mancaruri de hepatita b mai pot face?dar fara ciorba de pui...
  •  
    • 48 mesaje
    8 Mar 2006, 12:54
    0 0
    Piept sau pulpe de pui pe gratar cu f.f.sare (eu mor dupa condimente), peste/file pe gratar, cartofi natur sau inveliti in folie de aluminiu cu tot de coaja si dati la cuptor, pireuri de cartofi dar amestecat si putin marar, patrunjel, un cubulet de brinza topita, sau orice altceva iti trece prin minte. Vezyi ca sint la plafar niste cutiute cu propolis ideale pentru hepatita B. Si eu aceeasi problema de doua luni. Insa mie/a foarte greu pentru ca mie imi plac mincarurile condimentate. Sper ca ti/am fost de folos. Idei mai am, dar daca le aplica altcineva tare bune mai sunt. Nu am vointa deloc.
  •  
    • 48 mesaje
    8 Mar 2006, 12:56
    0 0
    Scuze multe. Voiam sa zic f.f.putina sare sau vegeta, etc. Eventual poti sa le fierbi inainte si apoi sa le pui la gratar.
  •  
    • 1131 mesaje
    10 Mar 2006, 10:40
    0 0
    Am avut hepatita la varsta de 10 ani, dar mai retin ce nu era voie sa mananc. Dar asta cred ca o stiti si voi: nimic prajit in grasimi, fara cacao, ceapa, usturoi, carne grasa, nimic ce stiti ca e greu digerabil in general.
    Stiu ca m-am saturat si eu atunci de margarina si carne de pui. Dar poti pune accentul pe peste daca iti place. Insa fii atenta ca fitofagul si crapul are carne destul de grasa mai ales daca au o greutate de peste 2-3 kg un peste.
    Mai poti manca multe lactate, branza de vaci sub diferite forme. Chiar aveam acasa o carticica cu retete pentr bolnavii hepatici.