papricas si gulas stie cineva?

•  
    • 46 mesaje
    4 Mar 2006, 19:04
    0 0
    sotului meu ii plac mult aceste 2 mancaruripapricas si gulas,de cand a fost in ungaria la niste restaurante.dar nu stiu prea bine cum le pot gati.daca stie cineva cum se fac... astept cu nerabdare retele voastre
  •  
    • 533 mesaje
    5 Mar 2006, 08:27
    0 0
    www.gustos.ro www.reteteculinare.ro sau www.practic.ro + pe eva la gastronomie retete unguresti
  •  
    • 46 mesaje
    5 Mar 2006, 11:26
    0 0
    Iti multumesc mult pentru mesaje clau78, ma apuc de treba!
  •  
    • 533 mesaje
    6 Mar 2006, 08:24
    0 0
    Multe mincaruri unguresti sint cu galusti de faina (nokedli).Pt. a avea un gust mai bun te sfatuiesc sa pui mai multe oua, iar compozitia sa fie undeva pe la mijloc nici tare nici moale.Cind le pui la fiert, cu ligurita cam jumatate.Se pot fierbe direct in mincare,dar si separat in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert le pui in farfurie ,peste... mincarica cu sos.In functie de mincare poti adauga si smintina.Un deliciu! Daca nu-ti place cum iti ies galustile, vezi ca se gasesc si in comert gata facute doar sa le fierbi!Pofta buna!
  •  
    • 46 mesaje
    19 Mar 2006, 22:21
    0 0
    Clau78,ma bucur foarte tare ca mi-au iesit galustile astea.Ne-au placut foarte mult si o sa mai repet reteta cat de curand.Nu le-am fiert in apa cu sare ci dirct in mancare si in ele am pus si un praf de sare.
  •  
    • 533 mesaje
    20 Mar 2006, 08:50
    0 0
    Felicitari! Acum treci la desert! Si prajiturile lor mi se par o nebunie! Succes!