reteta cheese-cake
-
0 0Fetelor, are cineva o reteta incercata pentru cheese-cake (acela adevarat, american)? A aparut o reteta intersanta in Good Food insa stiti cum e cu astea din reviste...
-
ah, ce rusine imi este, sunt o taranca, nu stiu sa fac decat placinta cu branza romaneasca, aia penibila si nasoala...

darling, geme netul de retele de prajituri cu branza de tot felul... ia de cauta si alege-ti una dintre ele, incearc-o... ce te costa? in cel mai rau caz strici un pic de faina, niste oua, branza, zahar si diverse mirodenii mai mult sau mai putin folosite in bucataria noastra... -
Mai donna, mie chiar imi placea de tine. Si ma amuzam de cate ori postai pe forum. Dar acum esti chiar ironica si rautacioasa. Taranca sau nu, am si eu o dambla: cheese-cake. Si decat sa-mi cumpar cu 70.000 bucata (adica feliutza...) ma gandeam sa fac. Desi iar nu prea e o idee buna, pt ca nu poti sa faci doar o felie => asta inseamna ca o sa o mananc pe toata

In fine, DA, sunt retete pe net, dar eu am intrebat daca a incercat cineva sa faca acasa si i-a reusit. Nu am timp sa testez tzishpe retete... -
vai, pardon, mai, debbie, te-am inoportunat... ma scuzi... n-ai tu timp de incercat retetele care-ti plac...

pai atunci papa matale linistita prajiturica de 70.000 - unde dracu' costa o prajiturica cat kilu' de carne de pasare? la ce cantine mananci tu cheese cake la pretul asta, darling?
ah, da, ce haioasa sunt... am inteles, nu la alea pe care le stiu eu, unde lumea de rand mananca ordinara placinta cu branza de 20-30.000...
inca o data, scuzoaiele mele, madam... -
hahahahahaaaaaa
110.000 o prajitura cu branzaaaaaa!!!
de banii astia ar trebui sa-ti dea acasa si farfuria, si lingurita!!!!

ticneala curata, frate...
sau nu
probabil bani castigati prea usor
sa ai pofta, debbie!
...caz in care poate ar trebui sa-ti iei doua cizcheicuri de-astea, nu una...
fitzele merita oricat, atata vreme cat te simti valorizata de ele. -
buna fetelor!
depinde de marimea tavii pe care o aveti ,crusta se face din biscuti farimitati cam 300 g ,100 g zahar praf si unt sau margarina sa framintati ca si cum ar fi o coca ,sintindeti pe tava unsa cu unt aceasta coca sa fie de grosimea unui deget si dati la cuptor 10 min 15 la foc potrivit .Eu pun cheese cream ,cam 4 pachete sa fie amestecate bine cu 250 g zahar praf,apoi adaug pe rind cite 5 oua intregi si le bat bine ,adaugati zahar vanilat si puneti pe crusta de biscuiti si dati la cuptor la foc potrivit timp de o ora,apoi o scoateti afara si puneti 150 g smintina ,dar sa fie mai groasa cu 100 g zahar praf si vanilie si intindeti deasupra pe brinza si mai dati 10 min la cuptor apoi lasati sa raceasca si puneti la frigider macar 3 ore sa stea cel mult,de preferat e bine de facut seara si lasata la rece pina a doua zi...am incercat deci e f buna..sper sa va placa..daca aveti tavi mai mici faceti compozitia mai putin dar e buna sa fie brinza multa
v-am pupat fetelor -
Multam! In sfarsit cineva care a inteles ca eu am postat aici pt ca am nevoie de o reteta testata de cineva. Netu' e plin de retete dar curajoase putine... si oricum 3/4 din retetele de cheese-cake sunt de fapt de placinta cu branza traditionala.
Ramane pe w/e, cand ma eliberez putin. Va trimit si voua cate o felie daca iese bine
O sa incerc fie reteta de mai sus, fie pe cea din Good Food.
Si da, la cat muncesc si la cat castig imi pot permite sa-mi iau prajituri de fitze. Nu degeaba spuneam ca ajung la 10 acasa. Unele isi iau pantofi de 4 milioane si castiga 5, so ...