Ciudat...de acum ai sansa sa mananci ce vrei tu,fara sa iti fie teama ca o sa pui pe fundulet..haide spune aici tot ce doreste inimioara ta. Deci gagci,ce vreti sa mancati azi?? eu o portie mare de carfofi,ou si ca desert muulta ciocolata. poate mai tarziu niste capsuni cu frisca...voi??
piersici,muuuuuuuuuuuuuuuuuulte piersici,cam vreo 10 kg pt inceput.si lasagna facuta de mamicul meu.si tort facut de iubitul meu, si, si ,si,si multe altele.
o salata de legume, dar facute cu legume din alea de vara, nu ca si rosiile astea de sera ca sunt numai apa... si cateva felii de tort cu frisca.. cu multa ,multa frisca.. si cu bombonele mici deasupra.. imi lasa deja gura apa
ohhh multe de la bucataria mea d ela mama; ciorba de burta; ciorba "de afumati" , omleta cu carne afumata si marar cum facea bunica....mici, placinta cu branza si stafide, saramura de peste cu mamaliguta si porumb fiert cum spunea altcineva lol.
mai pai sansele astea ti le mai dai si singura . tot ce trebuie sa faci, este sa treci prin bucatarie, sa deschgizi frigiderul si daca pe acolo nu e doar crivatul, sa-ti tot faci poftele; uite eu de ex azi mi-am facut porumb fiert si e buuun rau.