dulceata de coji de portocale - la ce?

•  
    • 14 mesaje
    15 Feb 2006, 19:18
    0 0
    buna. am gasit reteta de dulceata de coji de portocale la voi pe forum, si cum in ultimul timp am mancat multe portocale, am facut dulceata din coji.
    m-am gandit ca ar merge cu orez in lapte (inca nu am incercat), dar nu am alte ideei.

deci intrebarea e: aveti si ceva retete la e nevoie de gem de coji de portocale?
  •  
    • 9835 mesaje
    16 Feb 2006, 16:28
    0 0
    fix asa am patit si eu.

am migalit sa insir pe ata rotocoale din fasii de coaja, am facut dulcetica minunata si pe urma m-am pomenit ca nu stiu ce sa fac cu ea ca de mancat... mdeh... am putut manca asa, cate 2-3 bucatele de coaja, de dragul aromei, dar atat...

asa ca le-am pus, dupa capul meu, la diverse prajituri de casa: tort de mere, tort de ciocolata (ca decoratiuni) si, asa cum ai zis si tu, la orezul cu lapte (cate 2-3 rotocoale deasupra fiecarei portii, si cate un strop de gelatina de-aia in care stau cojile in borcan).
  •  
    • 14 mesaje
    16 Feb 2006, 20:16
    0 0
    mersi pt idei.
  •  
    • 136 mesaje
    16 Feb 2006, 23:28
    0 0
    la savarina si la clatite le folosesc eu.Cred ca merg f bine si la orez cu lapte
  •  
    • 14 mesaje
    17 Feb 2006, 12:18
    0 0
    o, mersi. am facut aseara clatite, dar de dulceata de portocale nu mi-am amintit.
  •  
    • 404 mesaje
    16 Mar 2006, 01:30
    0 0
    pt un fel de crepes suzette , varianta cu dulceata
    toata savoarea si distractia stau in calitatea si cantitatea alcoolului folosit !

Pupici citrici