dulceata de coji de portocale - la ce?
Înapoi la: Forum » Gastronomie
-
15 Feb 2006, 19:180 0buna. am gasit reteta de dulceata de coji de portocale la voi pe forum, si cum in ultimul timp am mancat multe portocale, am facut dulceata din coji.
m-am gandit ca ar merge cu orez in lapte (inca nu am incercat), dar nu am alte ideei.
deci intrebarea e: aveti si ceva retete la e nevoie de gem de coji de portocale? -
16 Feb 2006, 16:28
fix asa am patit si eu.
am migalit sa insir pe ata rotocoale din fasii de coaja, am facut dulcetica minunata si pe urma m-am pomenit ca nu stiu ce sa fac cu ea
ca de mancat... mdeh... am putut manca asa, cate 2-3 bucatele de coaja, de dragul aromei, dar atat...
asa ca le-am pus, dupa capul meu, la diverse prajituri de casa: tort de mere, tort de ciocolata (ca decoratiuni) si, asa cum ai zis si tu, la orezul cu lapte (cate 2-3 rotocoale deasupra fiecarei portii, si cate un strop de gelatina de-aia in care stau cojile in borcan). -
16 Feb 2006, 23:28la savarina si la clatite le folosesc eu.Cred ca merg f bine si la orez cu lapte
-
17 Feb 2006, 12:18o, mersi. am facut aseara clatite, dar de dulceata de portocale nu mi-am amintit.
-
16 Mar 2006, 01:30pt un fel de crepes suzette , varianta cu dulceata
toata savoarea si distractia stau in calitatea si cantitatea alcoolului folosit !
Pupici citrici
Înapoi la: Forum » Gastronomie