H.E.L.P !!!! pls
-
0 0Fetelor, va rog ajutati-ma si pe mine!Peste cateva zile imi sarbatoresc ziua de nastere si invit 11 persoane,locatia: acasa. As vrea sa va rog sa-mi dati ideii despre meniu...Vreau ceva usor de facut,nu foarte scump dar care sa faca o impresie buna. Pana acum m-am gandit la rulouri cu sunca,cascaval,masline, carnaciori poate, iar la felul 2 ma gandeam la cartofiori copti cu smantana si ciuperci...dar nu stiu ce sa pun langa...crochete de peste ar merge??Va rog dati-mi ideii!!!Multumiri anticipate!!
-
la aperitiv ma gandeam la salata de ton cu porumb si diverse legume conservate taiate marunt sau in diverse forme, ciupercute umplute cu cascaval si ornate cu patrunjel, rulouri de sunca, masline, rosii umplute cu branza, etc...la felul 2 - lasagna, la desert inghetata ornata cu salata de fructe....
-
Multumesc pentru ideii! Adopt salata de ton cu porumb si rulourile de sunca...lasagna in schimb e putin de munca la ea..si parca nu m-as baga. Cred ca raman la cartofiorii copti cu smantana si ciuperci,alaturi de crochete de peste.In loc de inghetata o sa fac o negresa ca am comanda facuta
si in plus am auzit ca sunt cativa raciti si nu vreau sa ma injure
. Multumesc frumos pentru ajutor!Pupici! -
LA MULTI ANI, SANATATE SI NUMAI BUCURII!!!Distractie plakuta si sa ne spui cum a fost!!! Ce cadouri ai primit (chiar ma gandeam ce cadouri sa le mai fac prietenelor cand eram in tzara caci ideile se epuizau de la an la an, aici este mai simplu, se strang bani si se cumpara un bon valoric, iar cu el sarbatorita se prezinta la magazin si ishi cumpara ce ii doreshte inimioara), cum te simti mai mare cu un anishor, etc...
-
poti face ardei kapia umpluti cu pasta de branza si marar, sunt deliciosi dar sunt cam scumpi ardeii acum
sau salata boeuf, e ideala la orice petrecere
salata de peste, eventual de sardine, e f buna
sau salata de ciuperci cu maioneza
de asemenea, daca stai la curte poti face gratar, cu ce vrei tu, si garnitura poti sa faci ciuperci, si sa servesti cu acrituri
negresa e buna si se face si repede, e si mai ieftina
poti incerca si o budinca -
Multumesc pentru raspuns!!In mare am stabilit si acum vreau sa va intreb dc e bine
. Meniul va fi urmatorul: chec aperitiv, tarte cu vinete, icre, branza, pate, masline,salata de ton cu porumb, apoi cartofii copti cu smantana si ciuperci (pt ca majoritatea au cerut
alaturi de crochete de peste, eventual carnaciori (merge?) si la desert negresa pt ca iarasi a fost votata,saratele,fursecuri diverse, tort tiramisu facut de mine. E ok??ajunge? Prea mult, prea putin??Oricum am o zi intreaga de stat in bucatarie
. Multumesc frumos pentru ajutor si multi pupici!! -
Chec aperitiv: 5,6 oua branza telemea sau cascaval, salam uscat,masline, ciuperci, patrunjel.
Se bat albusurile spuma, se adauga galbenusurile, se adauga faina exact ca pentru un blat, se incorporeaza usor branza telemea rasa, ciupercile si salamul usor calit in ulei, maslinele.Se toarna in forma unsa si se da la cuptor.Se poate servi cu ketchup sau rosii sau..... -
Buna fetelor!!Gata cu party-ul...si a iesit super...plus ca in loc de 12 au fost 16!!!
Dar m-am descurcat foarte bine, toata lumea a apreciat checul, negresa si tortul! Am fost de nota 10!
Acum hai sa ma laud cu ce am primit pentru ca v-am promis: o pereche pantofi de la musette de la sorela mea dulce, de la cea mai buna prietena 4 carti minunate, un plover cu ciucuri superbi de la zara
, alt plover de la more&more, o bluza kenvelo si o gramada de flori superbe!!!Plus de asta...ati mai vazut vreodata irisi rosii???
Pupici multi si multumesc!