Intoleranta la gluten

•  
    • 45 mesaje
    5 Sep 2002, 11:44
    1 0
    Fetelor, daca aveti in familie pe cineva care sufera de boala asta (care e cumplita), dati-mi idei de mancaruri care sa nu contina gluten (adica tot ce e cu cereale, including gris, orez, etc.). In familia sotului meu boala asta se transmite ereditar, asa ca am mare nevoie!
  •  
    • 503 mesaje
    28 Sep 2002, 18:19
    0 0
    balbrich!
    Stai linistitå nu este nici o problemå.aici în Suedia sînt foarte multi cu aceastå boalå. am så trimit recomandåri pentru mîncare dacå vrei. Dar pentru cå ste foarte mult de scris nu vreau så iau din spatiu am så te rog så-mi scri pe adresa mea de e-mail ca så pot så-ti trimit råspuns cînt mai repede. Ps. orezul nu trebuie scos din alimentatie.Ce trebuie exclus este:grîu si fåina de grîu la fel ca si aceste cereale si fåina din ele: orz,secarå,ovåz. Pînå primesti retzete de mîncare gåteste mîncarea fårå rîntasuri de fåinå, renuntå la panat si dai toul numai prin ou,renuntå la pîine din chiftele merge la fel de bine si fårå si nu ai nevoie så la pråjesti în fåinå, merge la fel de bine si fårå.Îti trimit o adreså de internet unde gåsesti mai multe informati despre boalå precum si produsele de planificatie fårå gluten.
    http://www.anamob.ro/index_r.html
    capul sus ! ai så vezi cå o så fie bine
  •  
    • 45 mesaje
    30 Sep 2002, 13:09
    0 0
    Mychip, multumesc frumos de raspuns, dar nu-ti stiu adresa de e-mail. Prca am vazut-o pe undeva pe forum, dar nu-mi mai amintesc unde. Pana atunci ti-o dau pe a mea: dana@terranet.ro
    Multumiri cu tona!
  •  
    • 412 mesaje
    1 Oct 2002, 20:17
    0 0
    Balbrich...
    Scuza-mmi indrazneala, dar, dupa adresa de e-mail se pare ca lucrezi la terranet in Bucureshti..sau ma inshel?
    Daca da, cunoshti pe cineva TAMIRIS care lucreaza acolo?
    Multumesc...
  •  
    • 15 mesaje
    4 Oct 2002, 17:47
    0 0
    Nu lucrez la ei, doar am net de la ei. Sigur ca stiu cine e. E ceva in neregula cu el?
  •  
    • 1 mesaje
    23 Feb 2005, 23:46
    0 0
    daca doresti informatii posteaza in continuare ...